Як знайти стильні джинси для нього? Всього 3 кроки!

Наталія Кіптач
|
19 февраля 2021
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Безсумнівно, джинси — одні з найпопулярніших штанів у чоловічому гардеробі. У Вас вже є своя ідеальна пара? Якщо Ви не знайшли ще чудові якісні джинси, що підходять Вам і Вашому стилю, пора це змінити!

Хороші чоловічі джинси — тканина та обробка

Починаючи пригоди з денімом, зверніть увагу на тип тканини та обробку. Зрештою, Ви хочете знайти вдало викроєну і достойну пару штанів, яку не викинете після першого прання, так? Джинси повинні бути виготовлені з м’ясистої, більш щільної тканини, що є міцнішою і стійкою до деформацій. Варто обирати натуральні тканини — брюки з 100% бавовни для деяких людей можуть здатися занадто жорсткими (хоча матеріал пом’якшується у міру носіння), тому Ви можете надати перевагу моделі з невеликим вмістом штучних волокон. Джинси, що виготовлені із 98% бавовни та 2% еластану, краще підійдуть Вашому тілу. Крім матеріалу, важлива також якість пошиття — рівні шви та їх естетична обробка, пришивання пояса, кишень і блискавки.

Як вибрати крій відповідно до Вашої фігури?

Розмір має значення, особливо якщо це стосується джинсів. Навіть ідеально підібраний крій не буде добре виглядати, якщо Ви оберете занадто малі або занадто великі штани. Ідеальні джинси повинні відповідати талії і стегнам, а такожі мати правильну довжину штанини — зазвичай ці параметри беруть до уваги виробники деніму при створенні розміру. Перед покупкою детально виміряйте свою окружність і пам’ятайте: не купуйте штани більшого розміру або вільні в поясі (деякі чоловіки, як правило, роблять це через страх відсутності комфорту). Джинси розтягуються в міру носіння, тому завжди вибирайте пару, яка відповідає Вашим параметрам.

Рейтинг джинсів, зазвичай, включає кілька позачасових фасонів, що знаходяться на вершині популярності кожного сезону. Вибір ідеальної моделі буде залежати від Вашого типу фігури та власних уподобань.

Mango Man  G-Star Raw   Lee  Answear Lab   G-Star Raw   Calvin Klein Jeans

Skinny Jeans
Джинси цього фасону можна охарактеризувати як „труби” — вони щільно прилягають, тому жоден недолік Ваших ніг від них не приховається. Стрункі чоловіки з делікатними стегнами та литками будуть виглядати в них найкраще.

Slim jeans
Якщо у Вас тонкий силует, замість обтягуючиїх джинсів вибирайте фасон slim. Штани цього типу вузькі — вони все ще облягають стегна, але дещо ширші в литках, ніж згадана вище модель. Кожен стрункий чоловік буде вдало виглядати у slim jeans.

Wrangler  Dr. Denim   Dr. Denim  Pepe Jeans   Lee   Hugo

Straight jeans
Це найбільш класична модель джинсів, також відома як regular! Фасон із прямими штанинами по всій довжині підходить чоловікам зі стандартно фігурою та розміром plus size. Якщо Ви худощаві, Вам слід бути обережними з цим кроєм — існує ризик, що джинси візуально додатуть кілька кілограм.

Tapered jeans
Фасон підійде більшості типів фігури. Tapered jeans вільні у стегнах і звужуються донизу, оптично витягають силует. Вони сподобаються чоловікам як худішим, так і з більш масивними формами, особливо з м’язистими стегнами.

Loose jeans
Якщо понад усе Ви цінуєте комфорт або хочете приховати зайві кілограми, зверніть увагу на loose jeans. Це вільна модель з більш широкими штанинами, що спритно маскує вади фігури. Крім того, можете експериментувати з темними кольорами та вертикальними потертостями, які зроблять Вас стрункішими.

Рейтинг джинсових брендів — на які марки варто робити ставку?

Етикетка також має значення! Якщо Ви вже знаєте, який фасон шукаєте, ознайомтеся з пропозиціями відомих денімових брендів. Зазвичай хороші чоловічі джинси, що є позачасовими та якісними, виробляють культоі бренди, що мають за плечима багаторічний досвід та співпрацюють із відомими дизайнерами та технологами. До того ж королі деніму дедалі більше уваги приділяють захисту навколишнього середовища, впроваджуючи технології, що зменшують споживання води, використовуючи органічну бавовна або барвники, безпечні для навколишнього середовища. Шукаючи класичні джинси, обов’язково зверніть увагу на Lee та Wrangler. Людям, які зосереджуються на дизайні та нових тенденціях, сподобаються Diesel та G-Star Raw. У рейтинг джинсових штанів також увійшли Pepe Jeans, Tommy Hilfiger і Tommy Jeans. Не бійтеся інвестувати в якісний денім — всупереч зовнішньому вигляду, це заощадить Ваші гроші, а вдало викроєні джинси прослужать Вам багато сезонів.

подивитись більше пропозицій для нього на ANSWEAR.ua