Джинси для неї – 4 фасони, що пiдкорять сезон SS’21

Наталія Кіптач
|
19 февраля 2021
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Любите джинси? Весна 2021 повертає денімову класику, робить акцент на комфорт і дівочі кольори. Подивіться, які тенденції з’являються цього сезону!

Модні фасони джинсів для неї — straight slim

Прямі штанини, наче грецькі колони, — один із видів жіночих джинсів, що домінуватимуть у сезоні SS’21. Крій straight slim зручніший, ніж застарілі скінні, і водночас дуже класичний. Джинси з прямими штанинами та високою талією підкресоять Вашу фігуру та візуально видовжать ноги. Варіантів безліч: штанини можуть бути до щиколотки або спадати на взуття. Шанувальники 90-х із задоволенням поєднають їх із кросівками, але якщо Ви віддаєте переваг french choć, легко зможете допованити образ мокасинами та піджаком oversize.

Wrangler  Answear Lab   Calvin klein Jeans  Answear Lab   Tory Burch   Vero Moda

Хіт сезону SS’21 – flare jeans

Минулого року ми подружилися із дзвонами – джинси крою flare повернулися на хвилі ностальгії 70-х. У сезоні SS’21 кльош все ще панує серед модниць, але цього разу представлений в дещо делікатніших фасонах. Штанини модних джинсів обплітають стегна і трохи розширюються донизу, здаються дещо довшими та мальовничо зморщуються навколо взуття. Окрім типових дзвонів, появляються bootcut, що ідеально роблять фігуру стрункішою.

Види жіночих джинсів – прямі

За останній рік ми полюбили комфорт і не будемо від нього відмовлятися. Прагнення до зручності представлено і в денімі — у цьому сезоні домінують джинси з вільнішими штанинами, що гарантують свободу рухів. Сюди входять не лише дзвони, але бедрівки boyfriend, приталені baggy, вільні mom jeans та palazzo, що закінчуються на середині литок. Усі ці типи жіночих джинсів, які ми знаємо роками, цієї весни об’єднує одне — свобода, безтурботність та комфорт. Широкі моделі заправляємо в черервики, закочуємо вільні штанини над щиколоткою, а довгим — дозволяємо падати на взуття. Вищі каблуки та ремінь на талії приховають недоліки фігури.

tommy jeans jeansyanswear lab jeansy

Стильні джинси — з потертостями на колінах

Не шукай дірки вцілому — шукай її на колінах. Минулого року ми насолоджувались бахромою на штанинах, сьогодні ж протертості та дірки піднялись на вищий рівень: бачимо їх на колінах. Широкі джинси з протертими та дірявими штанинами залюбки одягали модниці на останніх Тижнях моди, вони теж з’являлися на подіумі Etro. Величезні отвори на колінах найкраще виглядають на джинсах із більш широкими штанинами, тому цільтесь в такі фасони, якщо хочете безтурботний look.

Не лише blue denim – які відтінки панують у сезоні SS’21?

Ми звикли до класичного блакитного деніму, але навесні пора експериментувати. Широкі джинси цікаво виглядають в яскравих кольорах. Тож на подіумах і на вулицях модних столиць з’являються пастельні джинси ніжно-рожевого, персикового або лимонного відтінків. Відбілені, як крижаний сорбет, соковиті кольори в поєднанні із сирою фактурою деніму створюють цікавий дует, позбавлений «солодких» ноток пастелі. У сезоні SS’21 також є пропозиції в білому та écru, такі світлі моделі будуть ідеально підходити для весняних total lookів.

Miss Sixty   Dr. Denim   The Kooples

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua