У тебе є Answear – у тебе є зижки! Що варто придбати під час Winter Sale 2021?

Наталія Кіптач
|
12 февраля 2021
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Маємо для Вас аж 2 хороші новини. По-перше, ми поволі прощаємось із зимою (хоча погода не вказує на це), по-друге, стартує фінал нашого зимового розпродажу. Перевірте, на що варто полювати!

Куртки та пальто на перші весняні дні

Без чого не може обійтись справжній Winter Sale кожного модного інтернет-магазину? Звичайно, це куртки та пальто різних стилів і кольорів. Зимовий розпродаж — це гарна можливість знайти щось незвичне – деякі моделі Ви можете вдягнути прямо зараз, а дещо виправдає себе в перші весняні дні. На що варто звернути увагу? Якщо Ви цінуєте прагматизм і позачасовість, обов’язково придбайте пуховик і пряме вовняне пальто. Якісні пальто — це чудова інвестиція на кілька сезонів, а під час розпродажу Ви можете придбати їх за справді привабливою ціною. Трендсеттерам сподобаються пухнасте хутро та дизайнерські пальто преміум-брендів, що ідеально підходять для проведення останніх морозних днів. Пам’ятайте і про легший верхній одяг. На Вас чекають не тільки класичні тренчі, але й різноманітні косухи, джинсові куртки та м’які цупкіші сорочки в клітинку.

Для неї

pinko kurtka miss sixty płaszcz medicine płaszcz medicine płaszcz

Для нього

dkny kurtka kurtka nike płaszcz selected płaszcz tommy jeans kurtka kurtka pepe jeans

Комплект для home office

Дехто з наш ще працює в своєму затишному помешканні, тож не дивно, що стилі casual і comfy захопили серця дизайнерів і модних брендів. Ми робимо акцент на комфорті, свободі та м’яких тканинах, що найкраще купувати під час зимового розпродажу. Вам знадобляться светри: гольф, модель із рукавами-буфами або трохи довші кардигани, які Ви точно одягнете навесні. Робіть ставку на соковиті, пастельні та сорбетні барви. Хочете ще більше трикотажних тканин? Пройдіться серед приталених трикотажних суконь або наборів вільних толстовок та штанів. Шанувальники та шанувальниці casual обов’язково не пройдуть мимо спортивного костюму або кофти, адже під час Winter Sale можна придбати пастельні моделі з великим логотипом, декоративними воланами, оригінальними вставками або з художнім принтом. Так само, як пухнасті тапочки, тобто наше чарівне відкриття останніх місяців.

Для неї

medicine kapcie love moschino sukienka ellesse bluza

Для нього

medicine sweter medicine bluza calvin klein bluza levi's bluza
casual

Щось для виходу у світ

Замкнувшись у чотирьох стінах, обмежившись у подорожах, ми все більше мріємо про вихід у місто чи зустріч із друзями. Тому варто мати щось, що порушить модну рутину спортивних костюмів і футболок. Під час зимового розпродажу жінки можуть спокуситись на квітучі сукні, сучасні «маленькі чорні» вільні штани та блузки із привабливим бантом, мереживним коміром і рукавами-буфами. Не бійтеся, що будете passe, Ви також успішно впровадите багато зимових тенденцій навесні! Чоловікам знадобиться класична бавовняна сорочка (або версія з принтом, якщо бажаєте трохи божевілля) і, відмінно викроєний, піджак, що стане чудовою інвестицією на наступні сезони. Не забуваємо про аксесуари, особливо ті, що мають логотип преміум-брендів. Кожен розпродаж — це можливість здобути якісні сумки, взуття або дрібні додатки, що визначають характер стилізації.

Для неї

love moschino sukienka furla torebka vagabond sztyblety

Для нього

marynarka calvin klien zegarekdesigual koszula marynarka gant półbuty