Medicine вiтає весну атмосферною колекцiєю Botanical Stories!

Наталія Кіптач
|
26 февраля 2021
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Зустрічаємо весну разом із Medicine та її новою лінією. Пориньте в дивовижну казку, що міститься на сторінках Botanical Stories, і переконайтеся, що природа ніколи не виходить з моди!

Навесні ми прокидаємось із зимової нудьги і хочемо бути ще ближче до природи. Це вона робить нас щасливими, надихає на творчість і, нарешті, дозволяє знайти гармонію,що так важлива в нашому житті… Її чарівністю спокусились не лише ми, але й Medicine. Нова колекція власного бренду — Botanical Stories розкриває всі таємниці природи і водночас висловлює тугу за подорожами та зміною оточення, яких нам так бракує.

«У сесії також появились мотиви гербарію, як пам’ятки, що дозволяє зберігати швидкоплинні спогади і враження, приховані у природі. Моделі, які брали участь у зйомці, виконують роль проникливих спостерігачів, дослідників її фактур, структур та кольорів. Вони знаходять цінність у бутті тут і зараз. Заохочують до чуйності, відкриваючи красу в усьому, навіть найменших образах природи», — художній керівник Karolina Stawska.

Botanical Stories – все, що потрібно для початку нового сезону

Уже знаємо, що стало причиною створення колекції, тож давайте розглянемо її ближче. Тут знайдете всі корисні елементи на весну, що дозволять створити вишукану стилізацію. Заслуговують Вашої уваги сукні, блузки та футболки, викупані в барвах землі, і квіткові принти. Дизайн із відтінком таємничості та романтизму додасть легкості будь-якому образу, а поєднання у total look стане передвісником відпусток і подорожей: тих близьких і досить далеких.

Прихильники прагматизму знайдуть тут щось для себе — універсальні кольори, що окутали Botanical Stories, дозволяють створювати модні стилізації на різні випадки, навіть на кожен день. Усе можливо завдяки легким пальто, джинсовим курткам, зручним кофтам або, модним в сезоні SS’21, жилетам.

Історії, приховані у принтах

Колекція не була б такою виразною, якби не візерунки, тісно пов’язані із природою. Принти, використані у Botanical Stories, стають новим способом підкреслити свою індивідуальність і прихильність до світу природи. Таємничі рослини виються на сукнях і сорочках, абстрактні мотиви з’являються на світшотах, а картаті елементи вносять трохи серйозності у це весняне божевілля кольорів та дизайнів.

подивитись колекцію Botanical Stories by Medicine на ANSWEAR.ua