Sneakers Store – Ваше наймоднiше спортивне взуття!

Наталія Кіптач
|
05 марта 2021
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Весну найкраще зустрічати в… кросівках. Подивіться, яке спортивне взуття домінує в сезоні SS’21! Ми підготували для Вас мікс найгарячіших тенденцій: кольорів, фасонів і найбажаніших брендів.

Шарм кросівок ретро

Час від часу мода любить озиратися назад і спиратися на стиль попередніх десятиліть. Що стосується кросівок, популярні культові моделі родом із 70-х і 80-х. Ми захоплюємося їх простим фасоном, шкіряними халявами і приглушеними елегантними барвами на основі відтінків білого, бежевого, сірого, коричневого або бордо. У цьому контексті варто згадати безсмертні моделі: Reebok Club C і Adidas Superstar. Їх скромний дизайн і прості фасони порадують шанувальників мінімалізму.

Для неї

Для нього

Color blocking

Хоча класичні білі кросівки все ще на топі, ми сором’язливо дивимось на яскраві барви, завдяки яким зможемо ще краще продемонструвати свій стиль. Інтенсивні кольори з’являються на кросівках у справді сміливих, контрастних поєднаннях: фіолетовий з жовтим, синій з помаранчевим або зелений з червоним. Більш консервативні люди можуть експериментувати з color blocking у пастельному варіанті, адже такий ефект на кросівках виглядає так само цікаво!

Для неї

Для нього

Велике повернення Dad sneakers

Цієї весни дизайнери оголошують про велике повернення dad sneakers (хоча питання в тому, чи коли-небудь вони виходили з моди?) Масивне взуття на платформі вміло заграє з іншими тенденціями сезону SS’21: надзвичайно барвисте, спокушає дизайном прямо з 80-х і 90-х і не боїться сучасних спортивних технологій. Як завжди, одягаємо моделі до будь-якого елементу гардеробу: від вільних костюмів і вишуканих суконь, до типових спортивних комплектів у nurciа athleisure.

Для неї

Для нього

Не тільки для тренувань

Крутий поворот у напрямку comfy також спостерігається у світі кросівок. Навесні Ви перестанете розділяти снікерси, призначені для тренувань, від stricte streetwear. Модне взуття піддалось технологічним нововведенням і дизайну, що колись були призначені для спортсменів. Моделі легкі, ідеальні для Ваших ніг, часто виготовляються із сітчастих гнучких матеріалів та оснащені додатковими амортизаційними подушками. Їх футуристичний дизайн І максимальний комфорт оцінять не лише в тренажерному залі, зараз у такому взутті ми бігаємо за круасанами на сніданок або поспішаємо на важливу зустріч.

Для неї

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua