Timeless denim – а Вам в якому варіанті найбільше подобається джинс?

Наталія Кіптач
|
20 августа 2020
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

У своїх стилізаціях пам’ятаємо про денім: класичні куртки, джинсові штани, сукні та спідниці. Познайомтесь із 3 основними трендами, міцно вкоріненими в історію джинсу, що будуть домінувати в осінньому сезоні 2020.

Повернення до 70-х

У 70-ті денім був синонімом свободи та незалежності — квіти, що так до вподоби дітям, сьогодні знов радують своєю природою хіпі. Найпопулярнішими є моделі з розкльошеними штанинами. Наважимось на будь-які фасони: починаючи від делікатних bootcut до типових джинсів крою flare, закінчуючи максимально широкими дзвонами. Денімовий look доповнюємо короткими куртками, жилетками з китицями та іншими денімовими елементами, оздобленими вишивкою, принтами та аплікаціями.

Денім із Дикого Заходу

Тривалий час джинсовий одяг асоціювався із ковбоями та золотошукачами, які під час роботи носили цупкі джинси. Сьогодні пірнемо аж до коренів цього, найпопулярнішого у світі, матеріалу: класичні джинси прямого крою, спідниці-олівець та сукні-сорочки, приталені джинсові куртки та вільні сорочки відзеркалюють позачасову американську класику. Обов’язково звертаємо увагу на культові бренди — Lee, Wrangler і Levi’s, пропозиції яких у відтінках блакитного супроводжують наступні покоління.

Для неї

Для нього

У робочому стилі

Прагнете мінімалізму в сучасному та дуже зручному виданні? Денім в стилі utility має бути практичний, його легко носити і вдало призвичаюється до різних ситуацій. Елементи вбрання, натхненні робочим одягом, сьогодні святкують свою другу юність. Вибираємо прямі джинси з широкими штанинами, об’ємні катани з нашитими кишенями та коміром bebe або вільні джинсові комбінезони, що нагадують уніформу механіків. Прямі, навіть геометричні фасони, — unisex, їх також можна носити як комплект, зрештою, джинсовий total look вже не є синонімом кітчу, як це було в часи Джастіна Тімберлейка. Ви можете зробити ставку на один відтінок деніму або ж поєднати чорні джинси з кремовою курткою.

Для неї

 

Для нього

 

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>