Back to school: одяг та аксесуари, в яких привiтаєте вересень

Наталія Кіптач
|
17 августа 2020
|
Прочитаешь за 6 мин
Прочитаешь за 6 мин

Уже за мить пролунає перший дзвінок! Навіть якщо шкільні роки давно позаду, це не завадить Вам на деякий час перенестись до юності. Зачаруйтесь стильними аксесуарами для дорослих і малих, що зустрінуть осінь 2020.

back-to-school-odiah-ta-aksesuary-v-yakykh-pryvitaiete-veresen

Для одних вересень означає знов сісти за шкільні парти, для інших, трохи старших, — прощання з відпусткою та повернення в офіс. Однак варто зробити перші осінні дні приємними — збагатити свій гардероб кольоровим повсякденним одягом та аксесуарами, що будуть нагадувати про безтурботне дитинство. Наші пропозиції також будуть корисні, якщо Ви переглядаєте шкільне вбрання своєї дитини. Деякі речі не мають вікового обмеження — стильні елементи, що наведено нижче, підійдуть як для Вас, так і Вашої дитини!

Осінній casual

Хоча уроки фізкультури, ймовірно, вже давно в минулому, ніщо не заважає Вам знов подружитися з спортивним костюмом. Виготовлені з більш грубої, але все ж м’якої, бавовни, спортивні комплекти, штани та кофти — прекрасний вибір для холодних днів. Зручні, просторі і теплі, вони внесуть трохи свободи у Вашу стилізацію. Уже тривалий час не тільки асоціюються зі спортом, тому можете носити їх куди завгодно: у поєднанні з джинсами, вовняним пальто і навіть повітряною спідницею. Орієнтуйтеся перш за все на толстовки та спортивні костюми в пастельних тонах — блакитні, лавандові, м’ятні або лимонні моделі нагадуватимуть Вам про літні безтурботні моменти.

Для неї

 

Для нього

 

Не тільки до школи — рюкзак

Яким повинен бути ідеальний рюкзак? Насамперед, повинен вмістити багато речей — обираємо його як більш зручну альтернативу сумочці. Однак, крім прихованих відсіків та кишень, ще має значення… дизайн. Протягом кількох сезонів рюкзак перестав ототожнюватися зі школою або елементом подорожі — це модний аксесуар будь-якого, як чоловічого, так і жіночого образу. Любителі класики можуть вибрати шкіряну модель в приглушених кольорах. Шанувальникам стилю ретро та streetwear сподобаються барвисті рюкзаки, покриті кумедними принтами, наприклад, героями мультфільмів. Такі цікаві моделі чудово поєднуються з денімовим outfitом. Якщо шукаєте щось дійсно круте, інвестуйте в рюкзак, що перенесе Вас у космос: мінімалістичної футуристичної форми з металевої тканини.

Для неї

Для нього

back-to-school-odiah-ta-aksesuary-v-yakykh-pryvitaiete-veresen

Кросівки на новий сезон

Кросівки — це універсальне та демократичне взуття, що має бути як і в шафі школярів, так і в гардеробі дорослих, які цінують легкість і стиль casual. На що варто звернути увагу в майбутньому осінньому сезоні? Найпопулярнішими є кросівки в кольорах веселки або з натяком на характерний символ. Також можете наважитись на модель з принтами прямо з коміксів або мерехтливу феєрію кольорів вже культових і дуже oldschooloвих dad sneakers. Для мінімалістів існує універсальне взуття в білих відтінках, що можна взувати не тільки до школи, але і в офіс. Контрастні чорно-білі кросівки — ще один модний вибір.

Для неї

    

Для нього

   

Аксесуари для малих і великих

Трішки аксесуарів також будуть корисні для школярів, хоча не лише для них, але й кожної дорослої людини, яка відчуває себе «молодим духом». Бейсболки та bucket hat знов на топі. Хоча такі головні убори в основному асоціюються з літом, носити їх у перші теплі осінні дні не завадить. Для того, щоб бути вчасно о 9:00, Вам також знадобиться годинник. Поверніться до часів своєї юності та оберіть модель з кольоровим ремінцем та ефектним циферблатом. Сумки на пояс, листоноші, планшети та пенали будуть корисними для різних дрібних предметів, не тільки кольорових ручок ?

Для неї

  

Для нього

   

back-to-school-odiah-ta-aksesuary-v-yakykh-pryvitaiete-veresen

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>