Що варто купувати влiтку для майбутньої осенi? Тренди, що залишаться з нами надовго

Наталія Кіптач
|
17 августа 2020
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Хоча літо ще триває, ми маємо подбати про майбутній осінній сезон. Перевірте, який одяг та аксесуари придбати під час літнього розпродажу, щоб стильно виглядати навіть восени!

Не всім до вподоби наводити порядок у своєму гардеробі і замінювати весь вміст його з приходом нового сезону. Для практичних людей та тих, хто в курсі усіх модних новинок, ми підготували невеличкий путівник з хітів продажів, що стане у нагоді Вам восени. Тепер Ви можете не тільки отримати чудовий одяг та аксесуари за привабливими цінами, але і будете носити їх набагато довше ніж 1-2 місяці. Подивіться, у що варто зараз інвестувати!

Погляньте на пропозиції наших стилістів, які розкажуть про хіти сезону та концепцію капсульного гардеробу…

Піджаки, костюми та жакети

Уже кілька сезонів підряд ми спостерігаємо boom на піджаки та комплекти різноманітних фасонів: костюми або жакети. Лідируючі позиції зайняли фасони oversize та двобортні моделі. Більше того, носимо як чоловічі, так і жіночі костюми не лише для урочистих випадків: у поєднанні з повсякденними аксесуарами, такими як кросівки або сумка на пояс, створюються універсальні стилізації. Якщо цього літа Ви ще не стали володарем модного піджака чи цілого костюма, саме настав час. Окрім однотонних жакетів, зверніть увагу на картаті моделі, які, безумовно, варто продемонструвати восени 2020.

Для неї

 

Для нього

Свідома гра контрастів

Ніхто не стверджує, що з приходом осені нам доведеться забрати із шафи весь легкий світлий одяг. У перших осінніх стилізаціях варто робити ставку на контрасти як за кольором, так і фактурою. Можете поєднати кольорову віскозну сукню з більш товстим кардиганом або шкіряною косухою. Тонкі сорочки з деніму ідеально підходять до піджаків із грубшої тканини або шкіряних брюк. Навіть slip dress в поєднанні з гольфом або цупкою футболкою та піджаком придає стильний непретензійний характер.

Для неї

Для нього

 

 

Класика модна у будь-яку пору року

У безумстві розпродажів пам’ятаємо про класику, що чудово виглядає в будь-яку пору року. Перш за все, варто придбати прості білі кросівки – взуєте їх зараз і будете носити до пізньої осені. Таке взуття добре виглядає як в типових літніх образах, так і в поєднанні з більш грубшим пальтом або денімом. Якщо шукаєте щось інше, виберіть взуття із замші. Структура цього матеріалу підходить до літнього бавовняного мережива та льону, а також осінньої вовни та в’язних светрів. Шукаючи універсальну сумку, також не відмовляйтесь від класики. Виправдають себе сумки-листоноші та shopper bag у відтінках чорного, бежевого та коньячного коричневого. Альтернативою може стати також шкіряний рюкзак.

Для неї

 

Для нього

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>