Back to office – стилiзацiї для осіннього повернення на роботу

Наталія Кіптач
|
28 августа 2020
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Сумуєте за офісом? Якщо Вам набридла віддалена робота та довгі вихідні, наважтесь на класику. Ось вишукані пропозиції для неї і нього, в яких робота за комп’ютером стане більш ефективною (і, звичайно, набагато приємнішою).

Офісний одяг для жінок

Якщо Ви скучили за своїми офісними обов’язками, радимо повернення до коренів — офіційний одяг у приглушеній кольоровій палітрі давно не був таким привабливим. У сезоні AW’20 ми з любов’ю дивимося на жіночі костюми та жилетки, яких не соромиться Ally McBeal. Поєднуємо двобортні піджаки oversize з широкими брюками та сорочками із бантом, а спідниці-олівець крою міді складуть відмінну компанію блузками з рукавами-буфами. Особливо бажані гладкі текстури у відтінках бежевого, коричневого, сірого, темно-синього та чорного. Якщо віддаєте перевагу принтам, вибирайте класику — клітинка повертається кожної осені і завжди дивує своїм ностальгічним, трохи oldschoolовим характером.

Чоловічий одяг для роботи

Як і у випадку з жіночими образами, у чоловічій моді також панує класика. Піджаки, однотонні сорочки та брюки фасону chino — це Ваш офісний арсенал. Звичайно, можете його легко урізноманітнити, головне за допомогою цікавого крою, кольору або принта. Погляньте на картаті піджаки або у смужку — у поєднанні із однотонними брюками вони можуть створити бунтівний ефект. Не бійтеся інших офісних кольорів, крім стандартного попелястого і темно-синього, стилізації бежевого та коричневого відтінку можуть бути такими ж професійними.

 

Офісні аксесуари

Не будемо тут згадувати про кольорові ручки, дизайнерські зошити та сотні металевих скріпок для паперу, займімося чимось більш приємним, тобто аксесуарами, що завершать Ваш офісний outfit. Почнемо з взуття, що повинно бути не лише зручним, але й елегантним. У сезоні AW’20 надихніться мінімалістичною естетикою 90-х і робіть ставку на туфлі з квадратним носком. Віддаєте перевагу класиці? Протягом багатьох років високі підбори займають перше місце на п’єдесталі найбільш бажаного офісного взуття. Моделі з металевими елементами або рельєфною шкірою з певним принтом дозволять уникнути офісної нудьги. Для чоловіків класика не змінна — в теплі дні можна носити шкіряні мокасини, для осіннього дощу вибирайте туфлі на шнурівках або штиблети із лицьової шкіри.

Сумочка – наступний офісний must have! Цього разу нас цікавить мінімалізм. Популярні знов плоскі шкіряні моделі, що нагадують портфелі, і квадратні shopper bag без будь-яких узорів. А листоноша — це нахил до ностальгії, така сумочка буде ідеальною, особливо, для жінок з романтичною душею.

Залишились ще різні деталі, які, на перший погляд, незначні, але завдають особливого шарму Вашому образу. Тому пам’ятайте про платки із різноманітними принтами, годинники на шкіряному ремінці приглушених відтінків та делікатну біжутерію. Чоловікам знадобиться нова краватка і шкіряний ремінь, що відповідає кольору взуття.

Для неї

Для нього

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>