Спортивнi тенденцiї на осiнь 2020

Наталія Кіптач
|
04 сентября 2020
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Бігаєте, наполегливо тренуєтеся в тренажерному залі, або, можливо, віддаєте перевагу йозі вдома? Подивіться, які спортивні тренди будуть домінувати в майбутньому осінньо-зимовому сезоні!

Тріумф багатофункціонального одягу

Безперечно одне — у сезоні AW’20 переважає багатофункціональний спортивний одяг, що є універсальним та виділяється чудовим дизайном. Легінси, кофти або комплекти спортивних костюмів повинні підходити до різних умов — від стилізацій в течії athleisure, до вправ у тренажерному залі і, навіть, для прогулянок на природі. Наприклад, безшовний лонгслів може служити базою для зимового outfitу або бути корисним під час тренувань, уможливлюючи свободу рухів і хорошу повітропроникність.

 

Нове життя легінсів

В осінньому сезоні пам’ятаємо також про спортивні легінси. Цього року спортивні моделі дивують подальшими вдосконаленнями, завдяки яким забезпечують підтримку м’язів та чудове формування тіла. На топі світловідбиваючі вставки, що радують око не тільки своїм футуристичним дизайном, але насамперед їх видно під час нічних тренувань. Висока талія повернулася, ідеально маскуючи живіт і захищаючи від холоду. Бічна блискавка, все частіше розміщена в легінсах, забезпечує ідеальне прилягання до фігури. Якщо Ви цінуєте гарний дизайн, пам’ятайте про модні кольори: обираємо металеві легінси з контрастними вставками та вишуканими, злегка психоделічними, принтами.

    

   

Спорт під знаком comfy

Поруч з погонею за спеціалізованими технологіями та футуристичним дизайном, у спортивній моді спостерігаємо повернення до коренів: м’яких трикотажних толстовок і спортивних костюмів. Вбрання має бути зручним, сприяти релаксу та створювати гарний настрій. Восени та взимку Вашими союзниками стануть м’ясисті бавовняні joggery, м’які футболки та пухнасті кофти із з модельованими рукавами та вражаючим капюшоном. З одного боку, спортивні костюми стануть в нагоді для тренувань, з іншого боку, — будете проводити хвилини відпочинку у домашньому затишку.

   

   

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>