Осiнньо-зимовi тренди 2020/2021

Наталія Кіптач
|
02 октября 2020
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Модне натхнення ніколи не закінчується! Попереду друга частина тенденцій для неї сезону осінь-зима 2020/2021. Ми зібрали тут багато стилів, десятиліть та фасонів, щоб кожна модниця знайшла щось для себе.

Друга шкіра

Шкіра…цей матеріал існує в моді тисячі років. Цього сезону, як і попереднього, ми знову цінуємо її естетичні та практичні якості. Не тільки взуття та аксесуари, а насамперед шкіряний одяг — в головній ролі осені та зими 2020/2021. Робимо акцент на брюках, спідницях, сукнях, куртках, піджаках та шкіряних пальто. За допомогою крою намагаємося підкреслити особливості цього матеріалу та максимально використовувати його властивості. Отже, структурні драпірування, асиметрія, складки та волани додають бажаного об’єму.

 

Дискретна чарівність ретро

Натхненню минулих десятиліть не видно кінця! Дизайнери націлилися не лише на streetwear 90-х та 80-х, але і на хіпі 70-х та op-art 60-х, а деякі десятиліття акуратно переплітаються між собою. Тож будьте готові до повернення повітряних суконь maxi з візерунком пейслі, вельветових костюмів, светрів з народними узорами та коротких спідниць фасону літери А. Стилізації повинні бути ностальгічним і злегка жіночним. Ще більше надихнуть Вас відомі француженки, які досконало засвоїли поєднання сучасних стилів з принтами ретро.

Ставка на об’ємність

У сезоні AW’20/21 однозначно прощаємося з мінімалізмом, а виразні фасони набувають популярність. Зосереджуємось на плечах — натхненні 80-ми, знову стають масштабованими. Буфи та надувні рукави, драпірування і рюші привертають увагу до конкретних частин фігури. Об’ємні крої демонструються не лише у блузках та сукнях, якщо хочете йти в ногу з трендами, також варто вибрати светр і, навіть плащ чи куртку, із роздутими рукавами.

Party time

Осінь і зима — це час вечірок, різноманітних урочистих заходів та балів, тому святковий образ є важливим моментом кожного сезону AW. У цьому сезоні можете використати кілька тенденцій. Звичайно, на топі є різноманітні фальбанки, що покривають одяг знизу вгору. Також пам’ятаємо про металеві матеріали, зокрема срібло, яке зараз особливо подобається дизайнерам. На хвилі популярності ретро-моди варто також звернути увагу на сукні в стилі 40-х і 80-х. Фасони із рукавами-буфами, асиметричним декольте або підкресленою верхньою частиною фігури запалять будь-яких захід.

Комфорт не тільки в повсякденному житті

А коли бал закінчиться, можете розслабитись в улюбленому кріслі, надівши м’який спортивний костюм. Зрештою не лише тоді, одяг у стилі comfy став незмінною частиною не лише нашого повсякденного гардеробу. Окрім костюмів, носимо вільні кофти в поєднанні з елегантною спідницею, трикотажними сукнями і легінсами, що у більш дизайнерських фасонах можуть з’явитися навіть у товаристві із піджаком. Взуття та аксесуари також важливі, тому придбайте пару chunky sneakers, кашкет та спортивний годинник.