Осiннi тренди — чим варто доповнити чоловiчий гардероб?

Наталія Кіптач
|
02 октября 2020
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Які тенденції зайняли лідируючі позиції у чоловічій моді? Від стильного спортивного костюму до теплого верхнього одягу – ознайомтесь із другою частиною нашого огляду та перевірте, на які кольори та фасони варто звернути увагу в сезоні AW’20/21!

Sportswear

На хвилі популярності стилю comfy та всіх стилізацій streetwear не можна забувати про спортивний одяг, адже восени 2020 він модний не лише під час тренувань. Ви можете використовувати спортивні костюми у своєму вуличному образі, тоді як окремі елементи, такі як толстовка, куртка або брюки за спеціалізованою технологією, також стануть в нагоді у casual outfit. Пам’ятайте про кросівки, які можете носити практично з чим завгодно.

 

Color pop

У похмурі осінні дні робимо ставку на колір! Цього сезону наші стилізації не будуть завершені без червоного, оранжевого, зеленого та жовтого. Якщо кольорові образи не є Вашою сильною стороною, використовуйте акцент у вигляді характерного аксесуара. Червоний шарф або неонова шапка оживлять навіть найнудніший outfit. Пам’ятайте, що можете створити свої стилізації не тільки на основі color blocking, на топі кольорові принти, на приклад, мотиви tie dye, що збагатять кофти, футболки та джинсові куртки.

 

Осінні пальто

Коли настають холодніші дні, варто подумати про відповідний верхній одяг. Як і в жіночій моді, цього року statement coat тріумфує і в чоловічому гардеробі. У прямому перекладі з англійської мови як «неочевидне пальто» — це оригінальний верхній одяг, що відрізняється кольором, кроєм або привабливими деталями. Якщо ще не наважились на модне божевілля, вибирайте класику. Пряма вовняна модель у відтінках бежевого або сірого ідеально вписується в тренди, засновані на приглушених барвах. Цей верхній одяг буде корисний не тільки для офісу, його можна поєднувати з кросівками та шапкою фасону beanie.

 

подивитись більше пропозицій для нього на ANSWEAR.ua