Куртка, пальто чи накидка? Модний верхнiй одяг сезону AW’20

Наталія Кіптач
|
09 октября 2020
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Замініть звичний тренч ефектною моделлю! У сезоні AW’20 верхній одяг справді різноманітний — від пастельних пальто і плащів до привабливих накидок. Знайдіть щось для себе!

Тренди сезону AW’20

Цього сезону панує класика, хоча є багато нових фасонів, натхненних минулим. Модний осінній верхній одяг, безсумнівно, — це накидка, а моделі, що сягають стегон або майже до землі, дозволять створити трохи моторошний look. Поєднуйте її з відповідними елементами гардеробу: високими чобітьми, брюками скінні або спідницею-олівець зі шкіри. На що ще потрібно звернути увагу? Підкреслені плечі домінують у трендах, а отже і у верхньому одязі. Популярні знов буфи та балонові рукави, драпірування та частини плечей, підсилені «подушками».

   

Стильні куртки

Любите короткий осінній верхній одяг? Тоді мусите придивитися до наймодніших курток цього сезону. Безперечно, на топі шкіра — як класичні рамонески, так і їхні варіації, тобто моделі до стегон, із рукавами-буфами або вільні, натхненні стилем 80-х. Ще одним чудовим хітом є клітинка, що присутня і на пальто, і на куртках. Якщо Ви чуттєві до низької температури, Вам сподобається додавання хутра, що прикрашає деякі моделі — переважно в ролі коміра та оздоблення капюшона. Стьобані пуховики також модні вже кілька сезонів: як довгі, так і короткі спортивні, вони радують своїм характером streetwear.

Осінні пальто та тренчі

Пам’ятаємо про пальто і плащі, а у сезоні AW’20 Вам є з чого вибрати! Почнемо з чогось вільного, тобто тренчів, що з’являться цієї осені в довжині maxi. Широкі та бунтівні, вони ідеально поєднуються з довгими спідницями та сукнями. Серед осінніх пальто також популярні моделі-футляри, що одягали до 60-х. Ніжно розкльошені, із реверсивним коміром, вони зачаровують своїми кольорами: від сірого та бежевого до насичених відтінків червоного або оранжевого. Ще один хіт — пальто із зав’язками на талії, що ідеально підкреслює фігуру, у цьому випадку теж домінує довжина midi і maxi.

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua