Моднi куртки сезону AW’20: 4 фасони, в якi потрiбно iнвестувати

Наталія Кіптач
|
09 октября 2020
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Стьобана модель

Якщо говорити про стильні куртки цієї зими, стьобаний пуховик — один з них. Ця модель в тренді вже кілька сезонів. Він не лише ідеально вписується в сучасні тенденції, а й забезпечить максимальний комфорт і тепло. Носити стьобану куртку можна як у варіанті mini — досягаючу поясу або стегон, так і у варіанті maxi, довжина якої закінчується навіть нижче коліна. Колір також має значення: вибирайте інтенсивні відтінки, такі як червоний, оранжевий та жовтий.

 

Куртка з коміром

Хутряні елементи домінують не тільки у жіночому верхньому одязі! Хітом сезону AW’20 є куртки з хутряним коміром або овчини. Такі деталі можна знайти на вільніших джинсових куртках, а також на утеплених вовняних моделях. Багатьом чоловікам куртка з коміром асоціюється з молодіжним стилем, справа в тому, що вона додає стилізації енергії, однак, у будь-якому віці можна її носити. Особливо зверніть увагу на моделі з контрастними хутряними елементами.

 

Принти

Втомилися від сіробурої колористики? Зараз модні зимові куртки представлені в насиченій гамі, хоча принти — ще краще рішення. І божевільні, і більш класичні узори домінують у світі моди. Клітинка — на піку популярності, особливо та, що у сіро-коричневих відтінках. Також є сміливі геометричні принти, різноманітні плями та color blocking, що стильно виглядає навіть на верхньому вбранні.

 

Парка — класика завжди в моді

Любите класику? Куртка фасону парка створить позачасовий look, водночас зможете похвалитися своїми знаннями сучасних тенденцій — цей верхній одяг знову популярний! Парка появилась у 50-х., а у світ моди увійшла через 20 років. Завдяки своєму простому фасону та зручним елементам, таким як шнурок на талії або великий капюшон, модель поєднує мінімалізм та комфорт. Ви можете носити її в більш елегантних образах (навіть поверх неформального піджака), хоча теж вдало зарекомендує себе в streetwearових outfitах.

подивитись більше пропозицій для нього на ANSWEAR.ua