Літні тенденції 2021 для нього

Наталія Кіптач
|
23 апреля 2021
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Не дозволяйте літнім трендам застати Вас зненацька! Погляньте на хіти сезону SS’21, модні кольори, одяг та аксесуари, без яких не вийдете з дому. Перед Вами найважливіші тенденції моди для чоловіків.

Наймодніші кольори літа 2021 року

Ми не боїмося кольорів! У літньому сезоні будуть переважати оптимістичні барви, завдяки яким Ви будете виділятися із натовпу. Зосереджуємось насамперед на різних відтінках пастелі, починаючи від рожевого і фіолетового, закінчуючи блакитним і бежевим. Якщо шукаєте щось більш насичене, вибирайте неонові кольори: лайм, лимон, помаранч — у цьому сезоні використовуємо їх не лише у спортивних колекціях. Стильні кольори чудово виглядають на костюмах, мінімалістичних сорочках, світшотах і штанах chino.

Твій must have на літо: бермуди та футболка

Не обов’язково поєднувати ці два предмети (хоча ми рекомендуємо це зробити) — важливо, щоб вони вписувались у Ваш літній гардероб. У сезоні SS’21 ми захоплюємось бермудами — широкі штани довжиною до колін із домішкою ретро-шарму з’явилися на подіумах Gucci, Dolce & Gabbana, Jacquemus і багатьох інших провідних дизайнерів. Головне — правильно вибрати взуття для них (наприклад, білі кросівки та різнокольорові шкарпетки або спортивні dad sandals) і відповідний верх. Поєднуємо бермуди з пастельними кофтами, футболками та куртками-бомбер, поло чи сорочками. Останнє є відкриттям цього сезону. Сорочка більше не ототожнюється з офісним стилем – у фасоні oversize, покрита гавайським принтом або у стилі ретро, вона стає модним елементом практично кожного образу.

Workwear на кожен день

І оскільки ми згадали про офісний outfit… Після року перерви ми справді скучили за піджаками, костюмами і тренчами, що повертаються до нас у новій версії. Робимо акцент на крій oversize — широкі штани та піджаки створюють легкий безтурботний вигляд. Повернувшись у 70-ті, ламаємо стереотипи (навіть роблячи ставку на денім), впроваджуємо інтригуючі деталі, наприклад, величезні накладні кишені та експериментуємо з кольорами. Небесно-блакитний або яскраво-червоний костюм? Чому ні!

Комфорт не тільки у свята

Для любителів комфорту маємо хороші новини — спортивний костюм все ще залишається з нами. Поєднуємо м’які трикотажні штани із джинсовою курткою, робимо акцент на дизайнерських кофтах у наймодніших відтінках і принтах (наприклад, психоделічні мотиви tie dye, квіткові узори) і футболках oversize. У сезоні SS’21 спортивний комплект набуде нового значення: трикотажні бермуди та м’яка однотонна чоловіча кофта стануть Вашим улюбленим вбранням на різні випадки життя. Стилізації leisure доповнюємо модними аксесуарами: спортивними сандаліями або пастельними dad sneakers і бейсболкою.

подивитись більше пропозицій для нього на ANSWEAR.ua