Знайди футболку своєї мрiї! Тенденцiї на весну та лiто 2021 року

Наталія Кіптач
|
19 апреля 2021
|
Прочитаешь за 6 мин
Прочитаешь за 6 мин

Для багатьох людей це абсолютний must have та основа гардеробу! Перед Вами наймодніші футболки сезону SS’21 — виберіть ту, яка найкраще відображає Ваш стиль.

Надзвичайна футболка

Теоретично футболка — це не вишуканий предмет гардеробу (досить згадати, що кілька десятиліть тому вона була частиною нижньої білизни, яку не слід демонструвати). Тим часом нові рішення у фасоні та характерні деталі можуть зробити її головним елементом Вашої стилізації. Цього сезону крій має значення! Модель oversize або укорочена, що оголює живіт, — мега популярні. Декольте з’являється не лише спереду, увагу привертають інтригуючі вирізи, що відкривають спину. Пам’ятаємо про фальбанки, рюші, драпірування, вигадливі форми рукавів та обробку декольте, що створять маленький витвір мистецтва навіть із звичайної білої футболки.

Для неї

Для нього

Лого понад усе

Мода на експонування логотипу продовжується, зрештою, брендова футболка є найкращим представником цієї тенденції протягом багатьох сезонів. Однак, зараз нас не влаштовують прості варіанти. Відомі бренди зосереджуються на експериментах, також із своїм лого, що виглядають масштабованим на одязі, розміщені на кольоровому фоні або в абсолютно новому поєднанні відтінків. Шанувальники класики все ще можуть робити ставку на звичайні футболки улюбленого бренду, адже нічого не свідчить про те, що цей тренд втратив свою силу.

Для неї

Для нього

Принт манія

Принт і футболка — це дует, що роками відчуває один одного. Адже за допомогою барвистої графіки Ви можете демонструвати улюблені твори поп-культури, життєву філософію або… просто урізноманітнити свій образ. У сезоні SS’21 вибір справді великий. Перш за все, ми повернемося до класики — клітинка і смужки виглядають на футболках так само цікаво, як і на інших предметах одягу. Якщо Ви любите streetwear, зверніть увагу на психоделічні мотиви та художні плями у стилі tie dye, що чудово поєднуються із джинсовою та трикотажною текстурою. Креативна лінійна графіка теж популярна, особливо на простих білих футболках. Творчі особистості полюблять моделі із друкованими репродукціями художніх творів — відтворені у форматі 1:1 або дещо модифіковані, вони отримують нове життя на полотні футболки.

Для неї

Для нього

Тканина також має значення

Важливо не тільки те, що видно на перший погляд, але й середина — у цьому випадку склад нашої футболки. Найкраще, якщо він буде якомога натуральніший. Повітряна і приємна на дотик бавовна обов’язкова в теплі дні. На щастя, із кожним сезоном ми приділяємо більше уваги природним матеріалам. До того ж нас цікавить їх походження. Хорошим тоном є використання органічної бавовни — з екологічно чистих культур, пофарбованої нешкідливими речовинами та виготовленої етично, з дотриманням прав працівників. Відповідальний та усвідомлений вибір корисний не лише для планети, але й для нас — моделі з якісних матеріалів цупкіші, вдало пошиті, тому вони залишаться у Вашому гардеробі надовго.

Для неї

Для нього

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua