Найновіші тренди на літо 2021

Наталія Кіптач
|
23 апреля 2021
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Які ж останні новини в жіночій моді? На Вас чекає перша частина нашої подорожі світом моди — 5 тенденцій, що полонили подіуми та пропозиції провідних брендів. А чи вдало працюватимуть вони у Вашому гардеробі?

Комфорт на першому місці

Треба визнати, що за рік ми полюбили спортивні костюми. До того ж, не тільки ми — прагнення до комфорту поділяють дизайнери та відомі бренди (тут варто згадати пропозиції Max Mara Leisure, що нещодавно з’явились у нашому асортименті). Ось чому останні модні тренди зосереджені на забезпеченні свободи та комфорту. Тож спортивний костюм — безсмертний, але в дещо екстравагантнішому варіанті, довші кофти, які можна використовувати як плаття, чи зручні аксесуари, просочені естетикою sporswear i homewear. Влітку ми замінимо кросівки на спортивні сандалі на масивній підошвві, в’єтнамки на платформі та пухнасті шльопанці, схожі на… тапочки.

Останні тренди: цукеркова пастель

Як підсолодити місяці невизначеності, відсутності спілкування і замкнення у чотирьох стінах? Дизайнери зробили ставку на цукеркові кольори льодяників і заморожених сорбетів, які перенесли на одяг та аксесуари. Найновіші модні тенденції огорнені пастеллю: жіночні пастельні піджаки та костюми, сукні, спортивні комплекти, плащі і навіть денім. Панує ніжний солодкий рожевий, хоча поруч також є відтінки лаванди, лимона, м’яти та блакиті. Носимо пастельні барви з голови до ніг, вибираючи один колір, граючи з його відтінками або створюючи делікатний різнокольоровий outfit, схожий на літній десерт.

New power suit

Сумуєте за часами офісної елегантності? Цього літа ми повертаємось до неї непомітно, хоча і на нових умовах. Перш за все має значення вищезгадана зручність. Тому місце приталених костюмів і сигарет зайняли фасони oversize. Популярні вільні піджаки із сильно підкресленими плечима, як у 80-х. Поєднуємо їх із широкими штанами з кантами, створюючи тим самим сучасний жіночий костюм. У той же час ми не боїмося сміливих рішень і порушення правил прийнятого dress code. Тож під костюмами виблискує модний бралет, елегантні штани появляються у комплекті з високими підборами та кофтою, а соковиті літні кольори замінюють традиційні офісні сірі та темно-сині відтінки.

Повернення мініспідниці

Літні модні тенденції дивують еклектичністю та грою контрастів. З одного боку, широкі штани та романтичні довгі сукні, з іншого — на видноті з’являється нижня білизна та мініспідниця. Короткі моделі повертаються! Популярними стають фасони трапеції з більш високою талією, що надають фігурі стрункості. Мініспідниця для літа 2021 року не провокаційна, а скоріше навіює ностальгію 60-х. Оголяючи ноги, рекомендуємо закрити верх. Саме тому поєднуємо мініспідницю з вільною сорочкою, блузою з рукавами-буфами або накинемо на плечі об’ємний піджак.

Модні тенденції: ближче до природи

Влітку наш гардероб повинен складатись із натуральних тканин. Сучасні модні тренди хочуть заново передати натхнення через природу і ще більше нас наблизити до неї. Тож є тканини з виразною лляною текстурою, простими смугастими візерунками та ніжними відтінками білого або бежевого. Натуральність видно особливо в аксесуарах і взутті. Гарантуємо, Вам сподобаються сумочки з рафії та лози, вишукані прикраси з бісеру, шльопанці на плетеній платформі або солом’яні капелюхи. Все це випромінює простоту та задуману суворість.

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua