Модне взуття AW’20/21

Наталія Кіптач
|
16 октября 2020
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Залишилось зовсім мало часу, щоб обрати зручні та дизайнерські черевики, туфлі та чоботи. Які тенденції панують на подіумах та вулицях? На що варто звернути увагу в цьому сезоні? Демонструємо 5 видів стильного взуття, що підкорить осінь та майбутню зиму!

Взуття із прикрасами

Любите біжутерію? Тоді Вам сподобається це взуття! Оригінально прикрашені високі підбори, туфлі-човники, черевики та чоботи освітлять своїм сяйвом темні осінні вечори. У сезоні AW’20/21 дизайнери роблять ставку на біжутерійні мотиви. Отже, появляються золоті пряжки, покриті цирконієвими аплікаціями (наприклад, у формі бантів) і товсті ланцюжки, що звисають зверху або замінюють шкіряний ремінець на щиколотці. Взуття у гламурному стилі не обов’язково носити лише для особливих випадків, воно ідеально підходить до шкіряних штанів та повсякденних джинсів.

Ботфорти

Завдяки Аріані Ґранде цей тренд повертається до нас через кілька сезонів небуття! Облягаючі чоботи — хіт осені 2020! Моделі бувають декількох фасонів, із товстішим каблуком і тонкій шпильці, лаковані, насиченого кольору або ж у приглушених відтінках чорного чи бежевого… Лише від Вас залежить, як їх будете носити! Ми ж пропонуємо поєднувати ботфорти із плащем або пальтом maxi, шкіряним одягом та трикотажними сукнями.

У стилі мілітарі

Не потрібно йти в армію, щоб користуватися військовими аксесуарами. Combat boots, тобто важкі черевики на шнурівках із вищими халявами, є безперечним трендом сезону AW’20/21. У 90-х їх полюбили Мадонна та Дрю Беррімор, сьогодні вони знову з’являються на подіумах найвідоміших дизайнерів: від Dior до Valentino. Масивні, приголомшлюючі чорним кольором, черевики чудово виглядають із підколінками та панчішно-шкарпетковими виробами в сіточку. Окрім візуальних особливостей, модель також практична — у черевиках-мілітарі ніякі калюжі, замети та болотисті вулиці не стануть для Вас перешкодою.

Ідеї з чоловічого гардеробу

Прихильникам класичної елегантності та ретро-стилю сподобається взуття із гардеробу денді. Оксфорди, мокасини та челсі, прикрашені перфорацією та швами, представлені в кольорах осені. Класичне взуття використовував у своїх показах Chloé, а Ви одягайте їх до романтичної сукні, широких джинсів або картатого костюму.

Zoom на підошву

У сезоні AW’20/21 підошва також повинна бути виразною. Якщо бажаєте повернутися у минуле, зупиніть свій вибір на взутті з платформою, якої було повно в 90-х. На гладкій високій підошві черевики радують мінімалізмом. Трендсеттерам, які люблять виклики, сподобається так звана підошви «трактор» — наступний must have цього сезону. На масивній перфорованій підошві виготовляють не тільки гумові чоботи, але й осінні та зимові моделі, черевики і навіть кросівки. Безперечно одне — у цьому взутті Ви переживете будь-яку зливу!

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua