High-quality wardrobe, або як знайти висококласний одяг

Наталія Кіптач
|
22 октября 2020
|
Прочитаешь за 6 мин
Прочитаешь за 6 мин

Кожен з нас заслуговує на найвищу якість та найкращі матеріали. Додайте трохи розкоші у свій гардероб — дізнайтесь, на яке вбрання та аксесуари premium варто звернути увагу і як знайти те ідеальне!

Що приховує матеріал?

Варто пам’ятати, що одяг преміум-класу підтверджується не тільки ярликом, але і тканиною. Тип матеріалу має велике значення не лише влітку, але і взимку. На щастя, все більше уваги приділяється складу тканини та акценту на її природному походженні. Правило просте: чим більший відсоток натуральних волокон у складі, тим краще! Це стосується всіх видів: вовни, шовку, бавовни або льону. Тож восени та взимку одягайте вовняні пальто, светри або піджаки. Вони чудово виглядають, приємні на дотик (це міф, що вовна “кусає”, адже якісний вовняний матеріал ніжний і м’який), а також захистять Вас від холоду та забезпечать належне управління вологою. Потрібно лише один раз надіти вовняний светр, і Ви назавжди відмовитесь від його дешевших акрилових та поліефірних замінників. Ще один матеріал, на який варто звернути увагу, — шовк. Це вибаглива, але благородна і елегантна тканина. Шовкова блузка або плаття незамінні для урочистих подій. Пам’ятайте і про бавовну. Хоча ця тканина досить поширена, її краща якість визначається вагою, типом волокна або плетіння. Преміум-бренди використовують органічну бавовну, яка є більш екологічною та одночасно довговічною.

Для неї

 

Для нього

   

Яку якість Ви заслуговуєте?

Виступаючі нитки? Непривабливий шов? Перекручені рукави? Робіть все, щоб забути про ці нюанси. Хоча якість пошиття не помітно на перший погляд, вона визначає довговічність Вашого вбрання. До речі, це також впливає на психологічний комфорт власника: якщо Ви одягнені в блузку, ідеально продуману до кожної деталі, відразу почуваєтесь впевненіше. Тому завжди перевіряйте кожен шов, звертайте увагу на тканину, блискавки, кріплення ґудзиків та оздоблення. Ви також можете звернутися до перевірених та відомих брендів, що славляться чудовою якістю своєї продукції.

Для неї

Для нього

 

Design для вибагливих

Хочете виділитися? Хороший дизайн має велике значення не лише у світі моди. Варто подбати про свій гардероб, щоб зробити його унікальним у всіх відношеннях, не тільки з точки зору підбору матеріалів та їх якості. Дизайн, крій та естетика однаково важливі. Навіть, здавалося б, звичайна сорочка, завдяки інноваційним рішенням, цікаво підібраним елементам або оригінальному фасону, придає шарм, а вдало підібране пальто дозволить Вам, хоч і у Вашій уяві, перенестися на вулиці Парижа чи Нью-Йорка.

Для неї

   

Для нього

   

Не тільки одяг — взуття та аксесуари найвищої якості

Ідеальний матеріал, чудова якість виробництва, фасон чи колір, що привертають увагу, стосуються не лише одягу. Вони однаково важливі для всіх аксесуарів та взуття, що, зрештою, завершують нашу стилізацію. Навіть така мала деталь, як шовкова хустина, покрита хитромудрим принтом, може перетворити простий, звичайний outfit і додати йому характеру. Тому, вибираючи різні аксесуари, звертайте увагу на їх виконання і не бійтеся оригінальних фасонів. Вони прослужать Вам не один сезон — аксесуари premium, особливо з натуральної шкіри, є інвестицією на роки.

Для неї

 

Для нього

   

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua