Outdoor для кожного, або одяг та аксесуари для несприятливих умов

Наталія Кіптач
|
30 октября 2020
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Коли стає все холодніше, на допомогу приходить outdoor. Подивіться, який одяг, взуття та аксесуари стануть у нагоді Вам у будь-якій ситуації.

Коли стає все холодніше, на допомогу приходить outdoor. Подивіться, який одяг, взуття та аксесуари стануть у нагоді Вам у будь-якій ситуації.

Осінь і зима – не привід відмовлятись від різної фізичної активності. Не потрібно одразу вирушати на складні гірські стежки, щоб відчути несприятливі умови. Щоб оцінити такий одяг, достатньо поїздок велосипедом на роботу під проливним дощем або прогулянок із собакою у вітряні холодні дні. Outdoor розроблений, щоб зігріти Вас, захистити від вітру та вологи, поєднує в собі гарний дизайн та передові технології.

Вбрання outdoor на новий сезон

Восени і взимку він стає найголовнішим — верхній одяг. Для цієї ролі ідеально підходить куртка. Водонепроникна модель зі спеціальною мембраною, додатково оснащена великим капюшоном та просторими кишенями, вона захистить Вас від дощу та вітру. Що робити в екстремальних ситуаціях? Якщо Вам холодно, інвестуйте в пуховик. Верхній одяг, утеплений справжніми пір’ям, легкий і водночас по-справжньому теплий, ідеально підходить для холодного дня як у місті, так і в горах. Що стосується крою, вибирайте той, що більше підходить Вашому стилю — пуховики доступні як у довшій версії, так і коротшій oversize.

Під час різних заходів на свіжому повітрі Вам знадобляться ще теплі кофти та безрукавки. Представлені в яскравих кольорах, вони чудово підійдуть, наприклад, до звичайних джинсів.

Взуття для спеціальних завдань

Ідеальне взуття — це те, що дозволяє перейтись по найбільших калюжах, залишаючи ноги сухими. Тож варто інвестувати в моделі з водонепроникною мембраною. Бажана плоска підошва з характерними канавками, що гарантує стабільність на слизькій поверхні. У сезоні AW’ 20/21 світ моди захопився черевиками фасону worker та моделями у стилі мілітарі, варто піддатись течії, адже масивні черевики на шнурівці можете використовувати у багатьох стилізаціях.

Аксесуари для складних умов

Кожен шукач, навіть міських пригод, повинен бути оснащений відповідними аксесуарами. У холодні дні одягаємо рукавички яскравих кольорів, шапки та шарфи. Цікавим вибором, особливо цього року, є бафи, тобто шарфи, якими Ви також можете закрити рот і ніс. Пам’ятаємо про свій рюкзак — ідеально підходить для піших прогулянок та їзди на велосипеді, а також чудово поєднується із стьобаною курткою.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua