Завжди у формi! Доповнiть свiй весняний спортивний outfit

Наталія Кіптач
|
01 апреля 2021
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Відриваємося від зимових солодощів і завзято починаємо спалювати калорії, та підвищувати рівень ендорфінів. Виберіть свій улюблений вид спорту, а потім підберіть із нами комплект, що ідеально підходить для вправ, адже ми зібрали лише найкращий дизайнерський спортивний одяг і аксесуари.

Навесні ми зосереджуємося на формі (і не маємо на увазі ту, що стосується чізкейків і тортів), а зовсім скоро відзначатимемо Міжнародний день спорту. Відсвяткуйте його серйозним тренуванням, поверніться до хороших спортивних звичок і попрацюйте над своїм тілом (у здоровому тілі – здоровий дух, так?). Незалежно від того, плануєте Ви займатися вдома чи поза ним, ми підготували для Вас декілька спортивних ідей — практичних, трендових і комфортних, щоб тренування для Вас було лише чистим задоволенням.

Почніть із спортивного взуття

Мабуть не потрібно нагадувати про важливість правильно підібраного взуття. Кросівки, придатні для тренувань, повинні бути зручними, відповідати Вашому розміру стопи, стабільними (бажано на нековзній підошві), легкими та амортизуючими. Ви можете обрати додаткові параметри залежно від виду спорту, яким займаєтесь. Одне взуття підійде для невимогливого домашнього фітнесу, щось інше буде добре працювати при бігу на твердій поверхні. Зверніть увагу на те, плануєте Ви займатися вдома чи на свіжому повітрі. Якщо Ви зосереджуєтесь на тренуваннях у парку або на стадіоні, враховуйте також водостійкість і простоту видалення бруду з поверхні взуття.

Для неї

Для нього

Що одягнути на тренування вдома?

Раніше Ваші пригоди зі спортом починалися із домашніх тренувань, сьогодні ж це насправді необхідність. Не просто підійти до заняття фітнесом, йогою або силових навантажень, Вам потрібна не тільки розминка, але і відповідний, не обмежуючий рухів, зручний outfit. Вибір приталенлої футболки та легінсів або вільніших костюмів залежить від Вас і Ваших уподобань. Якщо хочете спалити калорії в компанії останніх тенденцій, вибирайте спортивний кроп-топ і шорти-велосипедки. І чоловікам, і жінкам також сподобається лонгслів із застібкою-блискавкою на шиї та насичені контрастні поєднання кольорів прямо із sportswear 80-х та 90-х.

Для неї

Для нього

Спортивний одяг і аксесуари, корисні в польових умовах

Весняна погода ідеально підходить для занять спортом на свіжому повітрі. Зрештою, Ви можете бігати на коротші та довші дистанції, їздити на велосипеді, випробувати більш спокійну скандинавську ходьбу або надати перевагу силовим тренуванням у парку. Незалежно від того, що оберете, Вам знадобиться кілька аксесуарів та спеціальний одяг. На додаток до стандартного набору із спортивного взуття, шортів або легінсів і футболки, у прохолодні дні варто вибрати світшот або лонгслів. Тепліший верхній одяг також буде корисним відразу після тренування, адже ніхто не любить мерзнути. Вітрівка або легкий дощовик стануть ідеальним вибором у похмурі дні. Також можете покласти їх у сумку, коли плануєте провести кілька годин поза квартирою. Час аксесуарів! У кризові моменти допомагає пляшка з водою або браслет, що вбирає надлишки поту. Пам’ятайте про захист від сонця: тут Вам допоможуть окуляри із захистом від ультрафіолету та бейсболка одного з найпопулярніших спортивних брендів. Нарешті, упакуйте свій телефон та інші дрібні речі в зручну сумку на пояс або візьміть із собою рюкзак.

Для неї

Для нього

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua