Моднi куртки та пальто на весну 2021 року — 5 трендiв, що варто знати

Наталія Кіптач
|
18 марта 2021
|
Прочитаешь за 6 мин
Прочитаешь за 6 мин

Нарешті скидаємо пуховики, штучне хутро та грубі вовняні пальто, нехай чекають у гардеробі до наступного сезону. Тим часом погляньте на наші весняні пропозиції. Ось 5 тенденцій, що варто пам’ятати.

Класика в новому виданні

Весною 2021 повертаємось до класики! Після багатьох років експериментів із кроєм, аксесуарами та поєднаннями кольорів класичний тренч стає чимось новим, свіжим та найбажанішим. Модель із відворотним коміром, пов’язана на талії, що досягає колін, стає найбільш універсальним верхнім одягом у найближчі місяці. Носимо тренч недбало, поєднуючи з денімом і трикотажем, або поверх можемо накинути піджак oversize. Дизайнери роблять вибір на користь бежевих, темно-синіх або темно-зелених моделей, і ми підтримуємо їх.

Для неї

Для нього

Не тільки в офіс

Ви любите комфорт? Вибирайте куртку або пальто, натхненні робочим одягом. Workwear все ще на вершині популярності. Навесні проявиться у вигляді курток, стилізованих під робочі сорочки, та катани, – ідеальний верхній одяг. Великі накладні кишені, прямий та вільний крій, а також чітке прошиття — відмітні риси цього стилю. Звичайно, Ви можете додати трохи фарб і обрати картатий принт або інтенсивний колір.

Для неї

Для нього

Друга шкіра

Вважаєте шкіряну байкерську куртку весняним must have? Дуже добре, хоча в сезоні SS’21 можете наважитись на більше та поекспериментувати зі стилями. Шкіряний верхній одяг не перестає бути модним, апогей цієї тенденції видно в різноманітних фасонах і типах. Тож навесні Ви можете показати себе як у шкіряному пальто з поясом на талії, так і в панковій косусі або елегантній стьобаній шкіряній куртці, що нагадує піджак. З ностальгією повертаємось у попередні десятиліття, тому наші весняні пропозиції включають об’ємний моделі, натхненні 80-ми, та мінімалістичне шкіряне вбрання прямо з 90-х.

Для неї

Для нього

Мелодія дощу

Іноді сонце, іноді дощ, а іноді навіть… сніг. Дизайнери підготували нас до різких погодних змін — дощовик став хітом весни 2021. Вибір справді великий, потягніться за класичною курткою або плащем у інтенсивному кольорі, а також практичною тонкою паркою із стягненням на талії. Любителям спортивного стилю сподобаються анораки — тонкі куртки з капюшоном і кишенею спереду зарекомендують себе не тільки в дикій місцевості. Особливо бачимо їх разом із прямими джинсами та dad sneakers.

Для неї

Для нього

Денімові фантазії

У теплі дні ми не можемо забути про денім, зрештою, джинсова куртка — це класика, що повертається коженого сезону. Як ми носимо її цієї весни? Окрім звичайних моделей у відтінках blue jeans, є ще й пастельні. Особам із артистичною душею сподобаються катани з кольоровими принтами або прикрашені patchwork. „Диявол в деталях”, тому, якщо Вам набридли прості крої, вибирайте рукави-буфи, складки, акцент на плечах, бахрому, тобто пошарпану тканину з трочками.

Для неї

Для нього

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua