Treat Yourself – побалуйте себе осiннiми днями

Наталія Кіптач
|
13 ноября 2020
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Чим коротші дні, тим більше ми намагаємось вичавити із життя! У сезоні AW’20 не обмежуйтесь, не відмовляйтесь від задоволення і балуйте себе у всьому, включаючи сферу моди. Перевірте, які ж одяг та аксесуари буде приємно носити!

Восени та взимку ми особливо дбаємо не лише про тіло, а насамперед про духовний світ — робимо все, щоб подбати про добробут, не відмовляємо собі в задоволенні та святкуємо кожен день. З огляду на це ми підготували короткий путівник із вбрання і аксесуарів, що підкорить навіть найвибагливіших модників. Тут знайдете не лише хіти сезону AW’20, але й зручний одяг у стилі comfy і теплі елементи для найхолодніших днів, адже ми дбаємо про Ваш комфорт незалежно від ситуації.

Одяг на домашній chill

Кожен заслуговує на хвилину релаксу, де ж її провести? Звичайно, вдома! Форма може бути будь-якою, дехто буде насолоджуватися вечірнім показом улюблених серіалів, інші відпочиватимуть під час кулінарних занять або займуться йогою. Під час осіннього холоду нехай Вас супроводжують м’які кофти та joggers, об’ємні футболки, теплі кардигани та пухнасті халати. Не відмовляйте собі в жодному елементі гардеробу, який будете приємно носити, навіть якщо це величезні хутряні тапки. Домашнє вбрання повинно бути максимально зручним, не обмежуючим рухів та приємним для шкіри.

 

Аксесуари, що розбавлять Ваш look

Навіть мінімалісти іноді переживають хвилину забуття і можуть втратити голову, коли справа стосується гламурних аксесуарів. І в цьому немає нічого поганого! Восени 2020 наважтесь на божевілля — подаруйте собі модний елемент, про який Ви завжди мріяли. Топові та дизайнерські аксесуари покращать не тільки Ваш образ, але й настрій. Обирайте різнокольорові рюкзаки, сумки на пояс та сумочки незвичного фасону — вони особливо розбавлять темні або приглушені елементи гардеробу. Пам’ятайте про біжутерію та інші декоративні аксесуари, наприклад, годинник. Також зверніть увагу на головні убори, шарфи та хустини — нехай Ваша стилізація заграє по-новому.

 

Тепло на кожен день

Довгі осінні вечори Ви проводите вдома, закутавшись у ковдру з чашкою теплого чаю в руці. А як щодо іншого? Прогулюючись, ходячи на роботу чи блукаючи вулицями, Ви також заслуговуєте на комфорт і тепло. Ніхто не любить мерзнути! Тому ми підготували безліч справді гарячих осінньо-зимових пропозицій. Ви знайдете як, м’які на дотик, светри з додаванням вовни, так і легкі, але надзвичайно теплі, пуховики — це Ваш must have у цьому сезоні. Пам’ятайте про великі шапки з помпоном, шарфи, рукавички і, перш за все, взуття з приємно теплою підкладкою. Класичне emu або уггі будуть найкращим вибором. Не відчувайте провини щодо подальших інвестицій в якісніші матеріали та вироби, тому що здоров’я і комфорт повинні бути для Вас пріоритетом.

 

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua