Black Friday Essentials – на який одяг та аксесуари варто робити ставку під час розпродажу?

Наталія Кіптач
|
20 ноября 2020
|
Прочитаешь за 6 мин
Прочитаешь за 6 мин

Black Friday наближається, а заманливі акції спокушають на кожному кроці. Як не потонути в морі знижок і бути задоволеним своїми покупками? Ми створили для Вас міні-путівник — цей одяг та аксесуари — Ваш must have не тільки сезону AW’20!

Black Friday – денім

Це те, що ми обожнюємо кожного сезону незалежно від пори року, погоди чи випадку. У джинсового одягу є вірні шанувальники різного віку, якщо Ви такий, спробуйте вполювати найпривабливіші моделі за акційною ціною. Джинси, джинсову куртку або хіт останніх місяців — джинсову сорочку зможете використовувати в багатьох образах у найближчі місяці. Що шукати? Вам точно знадобляться класичні моделі, тобто джинси з прямими штанинами і вузькі скінні. Однак, якщо Ви ще не випробовували хіти цього сезону, обов’язково наважтесь на дзвони, balloon jeans та одяг із темно-синього непотертого деніму. Рекомендовані бренди? Тут панують Levi’s, Lee, Wrangler.

Black Friday – нехай живе класика!

Класика може означати для кожного щось інше, але цього разу ми займемось її найбільш типовою версією. Black Friday — чудовий момент доповнити гардероб позачасовим вбранням, що буде корисне як для менш офіційних, так і для офіційних випадків. Проста біла сорочка (або в будь-якому іншому однотонному відтінку, якщо Вам не подобається білий), сигаретки з хорошої тканини, піджак (однотонний або у клітинку), кардиган або універсальна сукня залишаться з Вами на роки, завжди готові створити ефектну стилізацію. Цільтесь в якісні натуральні тканини, класичні принти, що ніколи не вийдуть із моди (смужки, різні види клітинки, горошки) і приглушену палітру кольорів: бежевий, сірий, темно-синій, білий, чорний, бордовий. Пам’ятайте про взуття та аксесуари! Класичні високі підбори, шкіряна сумочка або годинник із стриманим позачасовим дизайном вдало доповнять Ваш look.

 

 

Black Friday – у стилі casual

2020-тий змусив нас ще більше полюбити зручний та повсякденний одяг. Відчуваєте, що у Вас все ще недостатньо світшотів або шукаєте зручні легінси чи joggers (чи то для осіннього chill, чи інтенсивної віддаленої роботи)? Стануть у нагоді акції Black Friday. На що варто звернути увагу? Перш за все, вибирайте одяг, в якому Ви справді чудово почуваєтесь. Для когось це пастельний спортивний костюм, а хтось обере футболку oversize з дизайнерським принтом.

   

Black Friday – на зиму

Прогулюючись серед хороших пропозицій на розпродажах, дехто купує з поглядом у майбутнє — вибирає одяг для весни або елементи, що будуть використовуватися у стилізаціях у наступні сезони. Але ми хочемо виглядати відмінно тут і зараз! На щастя, під час Black Friday Ви також можете запастися зимовим вбранням та аксесуарами. Це ж чудово, коли Ви можете одягнути нові елементи свого гардеробу одразу після купівлі. Якісні пуховики та вовняні пальто можуть коштувати багато, саме тому листопадові знижки порадують людей, які затягували покупки до останньої хвилини. У Вас вже є верхній одяг? Тоді погляньте на різнокольорові светри (ті з рукавами-буфами просто полонили наше серце), мінімалістичні шапки та зимові черевики на грубій масивній підошві.

подивитись більше пропозицій Black Friday на ANSWEAR.ua