Sport Is The ANSWEAR 2019

Наталия Кондратенко
|
14 марта 2019
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Покажіть нам себе найкращих! Як Ви відчуваєте спорт? Як тримаєте форму і що для Вас активне життя? Це — челендж, в якому перемагають абсолютно ВСІ! Ваша участь – наші подарунки!

sport-is-the-answear

Весна… час піднесення, і якщо не миттєвих дій, то, принаймні, нестримного бажання зайнятись активно спортом і привести себе в форму після зимових об’їдань)) Давайте зробимо це разом? Покажіть нам, як Ви тренуєтесь, бігаєте, плаваєте чи практикуєте йогу? Як дбаєте про своє тіло і добре самопочуття? В чому Ви найкращі?

Минулого року акція Sport is the ANSWEAR мала неймовірний успіх, то ж, ми стартуємо знову! Ура — здоровому способу життя, крутим викликам і модним спортивним брендам в подарунок! Цього разу, Sport is the ANSWEAR запалюємо одразу в 7 країнах!

Як взяти участь в конкурсі? Як класно розважитись і отримати задоволення? Це дуже легко! Все, що Вам потрібно: зробити пост в соцмережах Instagram чи Facebook (пам’ятайте, пост має бути відкритим для всіх), завантажити фото з хештегами: #sportistheanswearUA та хештегом тієї категорії спортивного бренду, в якій Ви хочете отримати подарунок, наприклад, Reebok (#fitness). Покажіть в цьому пості, як Ви дбаєте про свою форму, як тренуєтесь і чим для Вас є спорт? Креативність, ідеї та оригінальність – дуже вітаємо!)

Взяти участь у конкурсi >>

sport-is-the-answear

На Вас чекають спортивні нагороди, про які можна лише мріяти! В подарунок від ANSWEAR набори брендів:

— Reebok (#fitness)
— Adidas (#lifestyle)
— Under Armour (#training)
— Columbia (#outdoor)

sport-is-the-answear

Взяти участь у конкурсi >>

Ось це і все, уявіть? Ми розглянемо всі-всі Ваші роботи!
Додатковий приз за оригінальне фото — набір косметики від Clinique Fit Line.

sport-is-the-answear

Взяти участь у конкурсi >>

Якщо Ви берете участь в конкурсі #SportIsTheAnswear, Ви — вже у виграші! Кожен учасник отримає гарантований приз – 20% знижки на весь асортимент інтернет-магазину answear.ua

Роботи чекаємо до 23/04/2019.

Ну, як? Готові? На старт, увага… впереееед! Удачі Вам!