Meet you there – нова колекцiя Reebok

Наталия Кондратенко
|
18 марта 2019
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Нова колекція Reebok – це не лише супер пропозиція для занять фітнесом, це значно більше.. інтригуюче поєднання світу моди і спорту. Meet you there! від Reebok, відкриваємо завісу і знайомимось.

meet-you-there-nova-kolektsiia-reebok-obiednuie-zhinok-z-tsiloi-yevropy

Найновіша колекція Reebok – це реверанс в бік сильних жінок, які не бояться жити своїм життям. Звідки б Ви не були: Київ, Лондон, Берлін чи Париж, Reebok закликає ламати стереотипи і робити власний вибір, прислухаючись до свого серця.

Jourdan Dunn, ікона моди та стилю, працювала над колекцією спільно із Reebok. Її життєва позиція досконало проглядається в кожній моделі: впевнена у собі, вільна і незалежна.

«Це величезне задоволення для мене працювати з таким знаним брендом як Reebok, який безкомпромісно завжди підтримує і надихає Жінок в цілому світі» — говорить Джордан. «Нова кампанія поєднує світ моди і фітнесу, незалежність з оригінальністю». Для мене особисто — це дуже важливо. Кампанія має на меті заохотити Жінок до нових викликів, створення стилю і пошуків власного «Я». Ми повинні вірити у себе і творити довкола себе атмосферут, так ми досягнемо навіть того, що, на перший погляд, видається неможливим.»

подивитись колекцію Meet you there by Reebok  на ANSWEAR.ua >>

meet-you-there-nova-kolektsiia-reebok-obiednuie-zhinok-z-tsiloi-yevropy

Дизайнером колекції Meet you there стала Morgen Kohn. «Колекція, хоча і натхненна класичними моделями Reebok, є абсолютно сучасною. Вона незамінна в роботі і на тренуванні, усюди, де спорт зустрічається зі стилем». – сказала дизайнер.

Нова колекція відрізняється оригінальними принтами, вона – смілива, але водночас, дуже універсальна. Сорочки, світшоти з капюшонами і без, брюки, легінси, топи та інші елементи одягу – все і більше, для повсякденних образів і спорту. Виразні логотипи, яскраві кольори, сміливі принти і сучасні фасони дають Вам можливість поєднувати і міксувати різні елементи з колекції, завдяки чому можуть творити образи, які обов’язково сподобаються і приваблять увагу. Бо Ваш стиль належить лише Вам!

Джерела: з матеріалів польської преси

подивитись колекцію Meet you there by Reebok  на ANSWEAR.ua >>

meet-you-there-nova-kolektsiia-reebok-obiednuie-zhinok-z-tsiloi-yevropy

Виграйте набір спортивного одягу від бренду Reebok – дізнайтесь більше про акцію #SportIsTheAnswear! < https://sport.answear.ua/ >