Що одягнути на пікнік — 3 ідеї для літньої стилізації

Наталія Кіптач
|
01 июля 2021
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Ура! Нарешті стартонув сезон пікніків! Що одягнути на полудневе проведення часу на вулиці із друзями? Черпайте натхнення із пропозицій, підготовлених нашими стилістами — використовуйте їх для власних модних експериментів!

Вдалий образ не повинен складатися лише з речей преміум-класу. Важливим є вмілий підбір окремих елементів, акуратний баланс між класикою та хітами сезону SS’21, щіпка креативності і власний стиль, що змусить Вас виділитися серед натовпу… Цього разу стилісти Answear вирішили зміксувати одяг і аксесуари з різних цінових полиць, створюючи look, що ідеально підходить для пікніка і проведення часу на природі. Спільним знаменником тут є комфорт і свобода. Яка з пропозицій стане Вашим літнім номером 1?

Шорти та футболка — ідеальний дует

Ось чудова пропозиція як для жінок, так і для чоловіків: універсальна, повна комфорту і практична. Шорти підходять як для тривалого лежання на одіялі, наповненому смаколиками, так і для інших занять, включаючи їзду на велосипеді чи волейбол із друзями. Модель просто потрібно доповнити футболкою та накинути сорочку — багатошаровий образ дозволяє вільно обмінювати елементи, на приклад, на основі однієї моделі шортів, декількох футболок і сорочок Ви можете створювати різні стилізації протягом кількох днів. Інші елементи залежать від Вас, але ми рекомендуємо доповнити комплект зручним взуттям: кросівками або босоніжками на плоскій підошві і просторою корзиною. Грайте з кольорами, принтами та фасонами, адже можете залишити сорочку розстібнутою або оригінально зав’язати її, оголивши талію.

Класика у природному стилі

Якщо молодіжні вбрання не відповідають Вашим смакам, вибирайте літню класику та натуральні тканини, в яких будете виглядати стильно, незалежно від температури за вікном. Повітряна сукня у світлому кольорі, шкіряні шльопанці та солом’яний капелюх — дещо романтична пропозиція, що спрацює незалежно від тенденцій певного сезону. Можете доповнити look плетеною сумочкою або джинсовою катаною — білизна бавовни і блакить деніму дуже подобаються одне одному. Чоловіки можуть надати перевагу трикотажним шортам або вільнішим брюкам чінос, що дарують свободу рухів. У поєднанні з поло або, в прохолодніші дні, тонким светром і замшевими мокасинами створите шикарний образ у дусі smart casual.

У тіні сучасних тенденцій

Трендсеттери та модниці — настав Ваш час! Якщо бажаєте на прогулянці виглядати, наче з подіуму, надихайтеся пропозиціями наших стилістів. Перш за все, варто зупинитися на модних аксесуарах, що змінять базовий комплект одягу. Тож сягнемо до літнього взуття на масивній танкетці, а також босоніжок і шльопанців у спортивному стилі, що є літньою версією «dad sneakers». Також будуть корисні солом’яні капелюхи з величезним полями, у вуличному стилі bucket hat, ретро-окуляри і ткані сумочки. Стиль пікніка може включати топові фасони, такі як сукні з багатошаровими рукавами-буфами або чоловічі сорочки у гавайських мотивах. Дайте волю своїм фантазіям і не бійтеся експериментувати, бо літній час – ідеальний момент, щоб пограти з модою та трендами.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua