Що одягнути на лiтню вечiрку? Стильнi пропозицiї для нього та для неї

Наталія Кіптач
|
08 июля 2021
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Сезон літніх вечірок у самому розпалі! Можливо, Вас чекає весілля, garden party чи інша імпреза з родиною або друзями — перевірте, як підготуватися. Ми зібрали для Вас мікс вдалих пропозицій, огляд сучасних тенденцій та порад про те, як створити елегантний образ, у якому Ви зможете пережити (навіть танцюючи) спекотний день і ніч.

Сукня, або блискавичний рецепт для вечірнього outfit

Яке найкраще місце для літньої вечірки? Якщо шукаєте рецепт простої, швидкої та бездоганної стилізації на весілля, робіть ставку на сукню. Протягом декількох сезонів на топі залишаються мінімалістичні атласні slip dress, що ідеально підходять для забав до світанку. Якщо віддаєте перевагу більш універсальним фасонам для різних випадків, зверніть увагу на сукню-міді з рукавами-буфами з натуральної тканини або позачасову блузку-халат. Усе, що Вам потрібно зробити, це вибрати strappy sandals, клатч або невеликий куферок і золоті прикраси, образ набуде справді святкового характеру. Літні вечірки, що часто проводяться на відкритому повітрі або в просторих світлих приміщеннях у стилі бохо, не вимагають надмірних, занадто вишуканих нарядів. Пайетки, блискучі і темні тканини, виразний макіяж і бальні фасони відкладіть на потім. Важливою є свобода, природність і стримана елегантність із відтінком безтурботності.

Нарядись на summer party!

У костюмах — жіночі та чоловічі вбрання для вечірки

А якщо не сукня, то що? На допомогу приходить костюм, що є стильним рішенням як для неї, так і для нього. Чоловічі та жіночі комплекти повинні бути світлих відтінків (але не білих!). Улітку ми закликаємо Вас порушити деякі правила та бути більш вільними. Спробуйте костюми у відтінках бежевого, синього і навіть рожевого (пастель зараз у тренді), не бійтеся оригінальних аксесуарів. Чоловіки до літнього костюму, замість типових туфлів, можуть взути мокасини і навіть… шкіряні мінімалістичні босоніжки. Офісну сорочку слід замінити більш вільною моделлю або однотонною футболкою з якісної бавовни. Жінкам сподобається лляний костюм oversize, що у поєднанні з босоніжками на високих підборах і мінімалістичним топом створить призентабельний вигляд.

Літні варіанти чоловічої елегантності

Забудьте про облягаючі штивні набори, застібнуті до останнього ґудзика, вибирайте вільні крої, легкі тканини та неформальні стилізації. На додаток до літнього костюма, гарною ідеєю є скоординований комплект — піджак і штани різних відтінків. Ви можете вибрати класичний контраст, тобто темно-синій верх і сірий низ, а також інші найтонші барви. Направляйтесь у сторону світло-бежевих, ніжних коричневих, блакитних і білих кольорів, не бійтеся додати візерунки у свій outfit, особливо клітинку чи смужки. Якщо знаєте, що вечірка відбуватиметься у неофіційному стилі, можете відмовитись від краватки та метелика, але тоді не застібайте сорочку аж до шиї. А якщо Ви знаходитесь у авангарді моди, наважтесь на альтернативу: однотонне поло або приталену футболку. Стилізацію слід доповнити аксесуарами: сонцезахисними окулярами, годинником або шкіряним ремнем, що відповідає кольору образу.

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua