Осiнньо-зимовi тренди 2020/2021 для неї. Перевiрте, що має бути у Вашому гардеробi!

Наталія Кіптач
|
14 сентября 2020
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Новий сезон приносить нові тенденції: незвичні, натхненні минулим, вносять трохи позитивного божевілля в похмурі дні. Перегляньте, який одяг та аксесуари будуть домінувати в сезоні осінь-зима 2020/2021!

Вдале підкреслення фігури

Навіть якщо Ви не повернетесь до офісу, варто мати у своєму гардеробі: костюм або жилет, що виправдає себе під час різних більш-менш офіційних оказій. Восени та взимку 2020 нас чекають неочікувані поєднання, переосмислюємо класику та доповнюємо весь образ дизайнерськими аксесуарами. В результаті створюються футуристичні комбінації з шортів і піджаків, використовуючи шкіру або жилет як альтернативу куртці.

В клітинку

Коли за вікном мряка, не залишається нічого іншого, як пристосувати наш одяг до пануючої аури — картатий принт знову є одним із найпопулярніших сезону осінь-зима 2020/2021. Цього разу обираємо симетричну дрібну класичну версію — пепіту (“гусяча лапка”). Приглушені відтінки бежевого, коричневого, сірого, чорного та темно-зеленого переважають на різних частинах гардеробу — костюмах та жилетах, брюках, сукнях та усьому можливому верхньому одязі.

Плащ в новій інтерпретації

Statement coat, тобто вишукане пальто… Оригінальний верхній одяг, що відрізняється характерною деталлю, кольором, кроєм не так часто зустрічається на вулиці. Цей сезон належить до statement coat! Чим більше божевілля, тим краще — варто спробувати виразний узор, наприклад, кольорову клітинку, великий масштабований комір або сильно підкреслену лінію плечей. Накидки — ще одна тенденція, що демонструється на подіумах. Довгі пальто акуратно огортають фігуру, створюючи дещо рішучий look школярки Hogwarts. Якщо шукаєте альтернативу осіннім сіро-бурим пальто та курткам, Вам обов’язково слід обрати одну з наших пропозицій.

Спортивний стиль

Восени теж не завадить трохи свободи! Спортивні костюми — це спогади 90-х та початку нового тисячоліття. Однак цього разу використовуємо не велюрові моделі, а вишукані комплекти, що також відображають інші тенденції. Таким чином, з’являється клітинка, світшоти прикрашаються збільшеними надутими рукавами, а кольори базуються на нюдових, коричневи і ніжних пастельних тонах.

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua >>