Tropical Infusion, або туга за далекими подорожами у новiй капсулi ANSWEAR

Наталія Кіптач
|
10 июня 2020
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Сумуєте за райським пляжем, де можна було б засмагати під спекотними променями сонця? Погляньте на нову лінію власного бренду ANSWEAR — Tropical Infusion доводить, що тропічний клімат можливий навіть в Україні!

tropical-infusion-by-answear

Коли далекі подорожі поки що залишаються мрією, на допомогу приходить нова колекція ANSWEAR. Tropical Infusion передає мотиви світових тенденцій, включаючи екзотичні принти, модні в сезоні SS’20, або натяк на стиль сафарі. Гаряча пустеля або, епатуючі таємничими рослинами, джунглі? Вибір за Вами!

Що знайдемо в колекції Tropical Infusion?

Капсула Tropical Infusion, завдяки шаленому характеру, підходить для перших літніх днів. ЇЇ основу складають переважно сукні в декількох модних фасонах. Знайдемо тут зручні моделі з кишенями cargo (якраз, щоб заховати скарби, знайдені під час прогулянки по пляжу), а також повітряні фасони, що спокушають глибоким декольте на спині. Колекцію доповнюють вільні шорти у стилі сафарі, легкі сорочки та футболки із літніми принтами — всі елементи доповнюють один одного, тому Ви можете створити різні стилізації, як формальні, так і підходящі для літньої подорожі. Капсула створена з думкою про прийдешню спеку, тому базується на натуральних тканинах таких, як льон, бавовняний поплін та структурна віскоза з вільним плетінням.

tropical-infusion-by-answear

Багатство принтів та кольорів, приховане у Tropical Infusion

Кожна літня колекція повинна спокушати багатством соковитих кольорів та принтів, не виняток і Tropical Infusion. Візерунки, що покрили сукні та сорочки, манять екзотичними мотивами: з’являються пальми та тропічні квіти, не бракує також і диких звірів.

tropical-infusion-by-answear

Палітра кольорів капсули бренду ANSWEAR жива та насичена: переважають відтінки жовтого та вогненно-червоного, а також зелень і хакі. Інтенсивні барви, щойно перенесені із тропічних джунглів, надзвичайно контрастують з класичним темно-синім денімом та білосніжністю тонких топів.

tropical-infusion-by-answear

tropical-infusion-by-answear

подивитись колекцію Tropical Infusion на ANSWEAR.ua >>