Spring at the office – новий look на роботi

Наталия Кондратенко
|
05 апреля 2019
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Весна… вона і в офісі весна! Ми до того, що звичні брючки, гольфи, светри і чоботи хочеться закинути вглиб шафи, а натомість, освіжити свій вигляд на роботі на легкий, сучасний, модний і весняний! Хапайте ідеї від ANSWEAR!

spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti

Офісна мода – ця тема, на перший погляд, здається досить обмеженою у ідеях. Бо, в принципі, вистачит одягнути сорочку, жакет і туфлі на шпильці аби довершити класичний look. Однак, пропонуємо вдатися до експериментів, додати до вигляду легковажності і побавитись з модними елементами. Екстравагантність в офісі дозволено? На скільки Ви можете її собі дозволити? Давайте подумаємо разом!

Нове життя жакету

Жакет і жіночий костюм – це найпростіший і найочевидніший вибір для офісу. Завдяки ньому, ми маємо практично готову стилізацію, 100% класику, але… це швидко набридає, погодьтесь. Тому, експериментуємо! Насамперед, міксуємо принти, наприклад, клітинки в подібних кольорах, але різні за розміром. Можна також розділити костюм. До жакету одягнути брюки іншого кольору. Дуже гарно виглядають також спідниці-олівці, брюки-бермуди чи кльош – різноманіття все ж таки!

spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti

Піджак Mango  |  Спідниця Answear  |  Піджак Medicine
Плаття Answear  |  Штани Mango

Трошки розслабленності у весняний день

Білі комірці, офіційні жакети і ідеально підібрані спідниці – не обов’язково кожного дня виглядати саме так. Можемо дозволити собі трохи свободи. З допомогою м’якого трикотажу. Плаття можна носити в варіанті соло чи у вигляді туніки з брюками. Делікатний гольф піддягнути під сукню з більшим декольте, а з вільного топу і брюк зробити елегантний образ. Зверніть увагу на кольори, нехайвони тематично будуть подібними і уникайте в цьому випадку принтів – ефект буде чудовий.

spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti  spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti

Плаття Mango  |  Блузка Mango  |  Плащ Vila
Штани Scotch & Soda  |  Плаття Mango

Шпильки чи кросівки

Що взути в офіс? Звичайно, якщо Ви прихильниця шпильок – вітаємо, це завжди красиво, елегантно і має розкішний вигляд. Та тренди весняно/літньог сезону підкидають нам масу пропозицій, наприклад, жіночні шльопанці, туфельки з відкритими п’ятками, зміїний принт чи популярні мюлі на шпильці… Ідей справді є багато. А якщо все ж таки для Вас головне – це зручність, зробіть ставку на однотонні кросівки, які, на щастя, можна поєднувати навіть з елегантним брючним костюмом.

spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti  spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti

Шльопанці Answear  |  Cумочка Fiorelli  |  Кросівки Big Star
Босоніжки Answear  |  Туфлі Parfois

spring-at-the-office-novyi-look-na-roboti

подивитись що надіти в офіс цією весною на ANSWEAR.ua >>