Spring at the office — чого хочуть чоловiки?

Наталія Кіптач
|
05 апреля 2019
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Навесні, оновлюючи свій гардероб, пам’ятайте, що можна злегка відступити від звичного для Вас dress code. Похвалимося в офісі новим стильним виглядом? Є ідеї!

spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky

Весняне сонце так провокує… Вирватись зі стін офісу і поринути в лона природи, погуляти містом. Так, Ви скажете: це не зовсім можливо. Тому, давайте разом подумаємо чим прикрасити робочі будні. Модний outfit?! Чому надати перевагу, а про що забути? Як поєднати одяг, аби виглядати стильно? І чи існує альтернатива для традиційної краватки і накрохмаленої сорочки? Розглянемо 3 весняні look’и, завдяки яким Ви будете на 100% в тренді.

Елегантність чи casual?

Ось в чому питання! Інколи ділові зустрічі вимагають від нас офіційнішого вигляду. В таких випадках, повсякденні кросівки і футболка, нехай навіть із жакетом, будуть недоречними. Однак, завжди можна поекспериментувати з фасоном. Відмінної якості тренч, приталений піджак і завужені chinosy — чудове поєднання, щоб задати шик. Прихильники повсякденного стилю? Беріть до уваги кросівки, легкі мокасини і футболку. А замість піджака наважтесь на м’який кардиган із коміром-шарфом або куртку-бомбер, вона додасть брутальності.

spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky

Піджак Medicine  |  Сорочка Premium by Jack&Jones  |  Поло Selected
Мокасини Joop  |  Штани Premium by Jack&Jones

Не єдиним «чорне + біле»

На хвилину забудемо про чорно-білий, біло-сірий та біло-синій outfit. Бежевий колір сьогодні на топі популярності. І не дивно, бо він як ніякий інший володіє безліччю відтінків, стильний і одночасно нейтральний, відкриває Вам багато можливостей аби заявити про себе. Обравши бежевий total look у різних тонах, вигляд на 100% буде елегантним, навіть якщо це спортивний костюм. В результаті отримаєте сяючий тон шкіри і оновлений look відповідно до наймодніших трендів.

spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky

Светр Mango Man  |  Піджак Medicine  |  Ремінь Medicine
Туфлі Wojas  |  Штани Pierre Cardin

Альтернатива сорочці

Не лише в сорочці можемо виглядати стильно. Як варіант: футболки або поло однотонного кольору. Звертаємо увагу на моделі з бавовни хорошої якості, що підкреслюють силует, натомість, приталені фасони і oversize, залишаємо в гардеробі до наступного сезону 🙂 Сміливо поєднуйте футболку із піджаком чи светром. Обравши поло, Ви демонструєте безтурботний стиль. Така, на перший погляд, проста модель класно запрезентує себе у ролі соло або у компанії короткої простої куртки.

spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky

Футболка Polo Ralph Lauren  |  Поло Polo Ralph Lauren
Поло Premium by Jack&Jones  |  Куртка Medicine  |  Піджак Mango Man

spring-at-the-office-choho-khochut-choloviky

подивитись що надіти в офіс цією весною на ANSWEAR.ua >>