Який подарунок обрати дівчині на День св. Валентина? 4 універсальні пропозиції, що завоюють серце Вашої коханої

Наталія Кіптач
|
04 февраля 2021
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

День закоханих уже близько! Підготували подарунок для Вашої дівчини? Якщо вагаєтесь між кількома варіантами або, ще гірше, не маєте ідей, подивіться на наші пропозиції. На Вас чекають найкращі подарунки до Дня св. Валентина!

Не уявляєте, що подарувати дівчині на День закоханих? Тоді ми прийдемо на допомогу. Цього разу сягнемо до перевірених категорій зі світу моди, що сподобаються жінкам будь-якого віку та не лише модницям. Позачасовий, універсальний, практичний і стильний… Чи не таким повиннен бути презент для жінки? Перед Вами аж 4 вдалі пропозиції. Сподіваємось, знайдете серед них щось справді особливе.

Який подарунок на День св. Валентина для неї? Вишукана сумочка

Є аксесуар, про який жінка пам’ятає практично в кожній стилізації. Сумочка — перевірений подарунок на день Закоханих для нареченої, дружини, близького друга або партнера, що чудово поєднує практичні та естетичні аспекти. Ви можете вибрати серед безлічі моделей, але замість того, щоб зосередитись на фасоні shopper, радимо вибрати щось із менших, але однаково симпатичних листонош, куферків або клатчів. Не бійтеся привабливих кольорів або фактур (наприклад, рельєфна або металізована шкіра, звіриний принт), також подбайте про декоративність. Сумочка з ланцюжком замість ременя або вишуканою металевою ручкою стане хорошим подарунком, що не запилиться у гардеробі.

Подарунок на Валентина для неї – годинник

Щасливі (мабуть, і закохані) не рахують час, але годинник може стати в нагоді. По-перше, пригодиться в екстрених ситуаціях (наприклад, коли смартфон відмовляється слухатися), а по-друге, прикрасить будь-який образ. То чому б не подарувати його до Дня Закоханих? Цільтесь у моделі з біжетерійним браслетом. Якщо Ваш кохана надає перевагу мінімалістичному стилю і не любить блискучі елементи, обмежте кількість прикрас, таких як стрази навколо циферблата або ремінець із різних відтінків металу, і виберіть однотонну срібну або золоту модель.

Дрібнички на день Закоханих для неї — прикраси

Хочете знайти щось особливе? Спрямуйте погляд на дрібниці, але ефектні та позачасові, тобто біжутерію. Вибір насправді величезний, тому Ви легко найдете те, що порадує кохану людину. Це будуть сережки в стилі мінімалізму 90-х? А може, браслет із фіанітами, що ідеально підходить не тільки для шанувальників гламуру? Вибір за Вами! Окрім каменів та дорогоцінних металів, у Вашому розпорядженні й інші однаково стильні та модні аксесуари.

Унікальний подарунок на День св. Валентина для неї — високі підбори

Нарешті, настав час трохи божевільного та досить оригінального подарунка на День святого Валентина, за допомогою якого Ви продемонструєте не тільки любов, але перш за все, що знаєте її вподобання і смаки. Вражаючі високі підбори в подарунок сподобаються всім модницям та фанаткам серіалу із Кері Бредшоу, які полюбляють колекціонувати нові пари взуття. Є одна умова — Ви повинні знати розмір, який носить Ваша друга половинrа. Божевілля має значення, тож відкладіть чорні човники в сторону. Вибір справді широкий: різнокольорові шпильки, металеві босоніжки, черевики на вишуканих підборах та моделі, прикрашені фіанітами, ланцюжками або декоративними застібками. Зверніть увагу, якщо Ваша кохана не любить шпильки, подаруйте їй модель на нижчих підборах. Взуття на підборах до 5 см елегантне і, звичайно, комфортніше.

подивитись більше пропозицій для неї на ANSWEAR.ua