White Sands – нова лiтня колекцiя бренду ANSWEAR

Наталія Кіптач
|
19 июня 2020
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Пустельні мотиви, приправлені дрібкою бохо…, якщо обожнюєте всі відтінки білого, натуральні тканини та зручні жіночні фасони, ця капсула саме для Вас! Відчуйте вітер у своєму волоссі та пісок під ногами з новою колекцією White Sands!

white-sands-by-answear

Пісок, повітря, блакитне небо і безмежний простір, що тягнеться до безкінечності… Про те, що природа надихає світ моди, відомо вже давно. Цього разу прислухався до неї ANSWEAR. Нова колекція White Sands проведе Вас у блаженний спокійний настрій, який би подарували прогулянки гарячими пустельними дюнами. Бренд поєднав натуральні тканини, світлі пісочні кольори з вигадливими фасонами, щоб найкраще передати дух пригод і нескінченних мандрівок. Одяг та аксесуари пригодяться не лише у відпустці, але й виправдають себе у мегаполісі, де вуличний простір та зони відпочинку, нагріті сонцем, нагадують безмежну пустелю.

White Sands – ощадливість кольору, досконалий крій

Пустеля вражає своїм простором, проте обмежується скромною палітрою світлих барв. Те саме стосується White Sands: колористика капсули урізана, насамперед домінують відтінки білого, контрастно розбавлені принтами або чорною вишивкою. Колекція сподобається жінкам, які не люблять багатобарвність, а віддають перевагу одягу в приглушених класичних відтінках, що привертає увагу вишуканим кроєм і якістю тканин.

white-sands-by-answear

white-sands-by-answear

Чим здивує колекція White Sands?

Натяки на пустельний пейзаж — це не лише кольори колекції, знайдемо їх ще багато, особливо, якщо мова йде про натуральні тканини. Сорочки та сукні пошиті із структурної віскози та бавовни, прикрашеної модною англійською вишивкою. Існують також чорні орнаменти в стилі бохо, що покривають широкі рукави блузок. Дрібні рустикальні елементи доповнюють літній денім. Бренд Answear пам’ятає про майбутню спеку — колекція White Sands збагачена сукнями maxi на бретелях або хітом сезону SS’20 — бермудами із зав’язками на талії. Вбрання доповнюють аксесуари з натуральних матеріалів, що схиляються до природи: ткані сумочки, плетені сандалі та шкіряні ремені.

white-sands-by-answear

white-sands-by-answear

подивитись колекцію White Sands на ANSWEAR.ua >>