T-shirt madness – все, що потрiбно знати про наймоднiшi футболки лiта 2020

Наталія Кіптач
|
24 июля 2020
|
Прочитаешь за 4 мин
Прочитаешь за 4 мин

Королевою повсякденного стилю може бути лише футболка, яка з нами вже кілька десятиліть. Це не тільки позачасовий basic, але і стильне доповнення літніх образів. Перевірте, як будемо носити футболку у сезоні SS’20!

t-shirt-madness-vse-shcho-potribno-znaty-pro-naimodnishi-futbolky-lita-2020

За останні 100 років футболка впевнено просувалася з елемента чоловічої білизни, що не повинен був публічно демонструватися, до універсального елементу одягу, що приголомшує своїм комфортом, не знає віку, статі та не боїться суперечок. Це не лише завжди модно, правильно підібрана модель може маніфестувати наші погляди, захоплення чи любов до конкретних творів культури. Улітку 2020 не може бути по-іншому. Вибираючи футболку, керуйтеся не тільки тенденціями, але зверніть увагу на моделі, що зачарують Вас своєю естетикою або будуть асоціюватися з ідеями, з якими Ви ототожнюєтесь.

Літні хіти — наймодніші футболки сезону SS’20

Здається, що в футболці нічого більш таємного не може бути. Тим часом прямий крій створює ідеальне поле для гри з кольором та модифікації фасону. На початку цього сезону хітом була пряма футболка без рукавів — колись атрибут рок-зірок. Модель з відрізаними рукавами та додатковими накладками на плечах демонстрували провідні зірки Instagram. Футболка такого типу повітрепроникна і вдало поєднується не тільки з джинсовими шортами, але і трикотажними чіносами.

Якщо хочете бути в курсі найновіших тенденцій, пам’ятайте про модні кольори. Пастельні відтінки лаванди, м’яти та блакиті чудово виглядають на футболках oversize. Популярні також мотиви tie-dye та принти — цього року, наприклад, ілюстрації та делікатні малюнки часто із додатковим посланням.

t-shirt-madness-vse-shcho-potribno-znaty-pro-naimodnishi-futbolky-lita-2020

Футболки, що завжди варто мати у себе в шафі

Добре час від часу піддатись сезонним трендам, але також варто пам’ятати про класику. Універсальна футболка буде з Вами багато сезонів. Неодмінно робіть ставку на однотонну білу модель з V-подібним вирізом або округлим обрамленням плісе — це основа багатьох більш-менш повсякденних стилізацій. Нахил до приглушених основних барв ніколи не є помилкою, якщо мова йде про футболки. Не тільки біла, але і бежева, сіра та чорна моделі знайдуть багато застосувань у Вашому гардеробі. Логоманія — ще один мотив, що окорінився у світі футболок. Моделі з лого Guess Jeans або Levi’s нарешті культові. Пам’ятаємо про топи із зображеннями відомих гуртів чи посиланням на світ фільмів та серіалів. Такі фасони були модними у 80-х та 90-х, а в останні сезони на хвилі ностальгії вони тріумфально повернулися. Якщо Ви прихильний фанат знаменитостей або в захваті від конкретної продукції, не бійтеся демонструвати це на весь світ.

 

   

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>