Спортивний lifestyle – так, як це робить Adidas!

Наталия Кондратенко
|
26 марта 2019
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Вам подобається спортивний стиль? Це, правда, дуже стильно і, безумовно, зручно. Якщо Ви із тих, хто носить спорті-стайл не лише тоді, коли відправляється на тренування, Вам до нас. Самі під враженнями і ділимось з Вами: натхнення колекцією Adidas або образ athleisure.

sportyvnyi-lifestyle-tak-yak-tse-robyt-adidas

Стиль athleisure заволодів всіма столицями моди і не тільки – вже декілька сезонів поспіль, поєднання спортивних елементів з елегантними речима вважається верхом доброго смаку і оригінальності. Athleisure походить від поєднання слів „athletic” і „leisure”, що можна інтерпретувати як — носити спортивний одяг тоді, коли заманеться. Можна вийти просто з тренування, накинувши на себе жакет, а в руки прихопити шкіряну сумку-shopper – таке вільне бачення стилю і є 100% розумінням athleisure.

подивитись колекцію Adidas на ANSWEAR.ua >>

sportyvnyi-lifestyle-tak-yak-tse-robyt-adidas

Стиль athleisure на практиці

Хоча athleisure – невід’ємний елемент стріт-стайлингу, недостатньо для повного образу поєднати світшот зі шпильками аби бути в тренді. Важливі власні відчуття, дотримання пропорцій і гра кольорів. Наша рекомендація, поглянути на класичну, багато в чому мінімалістичну колекцію бренду аdidas. Топи з виразним лого, світшоти-оверсайз з капюшоном і широкі брюки з лампасами поєднуються дуже вдало із кежуал елементами в образі. Якщо Вам не до душі такі експерименти, використовуйте спортивні деталі, наприклад, кепку, сумку з широким ременем чи навіть шкарпетки. Ось побачите, Ваш вигляд відрізнятиметься дуже цікавим характером. Ще одна надважлива деталь – це кросівки. Обов’язковий елемент кожної фанки athleisure. Їх сміливо носіть до спідниць, плаття, брючного костюму і до кежуал джинсів.

sportyvnyi-lifestyle-tak-yak-tse-robyt-adidas

Ну як? Маєте ідеї для нових образів lifestyle?

Виграйте набір lifestyle-одягу від бренду adidas – беріть участь в акції #SportIsTheAnswear! < https://sport.answear.ua/ >