Rock Romantic – вiдчуйте жiночну бунтарнiсть з новою капсулою ANSWEAR

Наталія Кіптач
|
02 апреля 2020
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Коли рок-стиль змішується з першим подихом весни, створюється колекція Rock Romantic. Взуйте черевики, накиньте джинсову катану і підкрутіть колонки у своїй квартирі – бунтарський дух можете продемонструвати по-різному. Що виберете Ви?

rock-romantic-by-answear

Навесні зазвичай надаємо перевагу пастельним тонам та жіночним квітковим принтам. Однак не кожна жінка почувається впевнено в такому стилі, дехто хоче проявити свій непокірний характер і носити вбрання із нотою вамп. Натхненням нової колекції ANSWEAR стали всі, хто прагне виділитися із натовпу та наспівує хіти Pearl Jam. Rock Romantic — це бунтівна капсула з характером grunge. В головних ролях: сукні з легких тканин в квіткових мотивах на темному тлі та білі бавовняні блузки з вишивкою. Однак нехай це не вводить Вас в оману — делікатний та ефірний характер шифонових суконь і блуз переламують катани з набивними шипами, шкіряні черевики з фурнітурою та ремені з металевими пряжками. Не бракує і потертого деніму: приталених спідниць, модних брюк з більш ширшими штанинами та високою талією, а також класичних скінні.

rock-romantic-by-answear

У колекції Rock Romantic також знайдемо аксесуари, епатуючі роковим відлунням. Це, перш за все, сумочки із вибитими звіриними принтами, прикрашені ланцюжками або заклепками, ремені з мотоциклетними пряжками або гранджові черевики на масивній підошві.

rock-romantic-by-answear

rock-romantic-by-answear

Rock Romantic by ANSWEAR >>

rock-romantic-by-answear

rock-romantic-by-answear

подивитись колекцію Rock Romantic на ANSWEAR.ua >>