Найкрасивiшi презенти на свята 2020 — що подарувати своїм коханим?

Наталія Кіптач
|
07 декабря 2020
|
Прочитаешь за 5 мин
Прочитаешь за 5 мин

Незабаром новорічні свята! А тим часом, як і щороку, ми зіштовхуємось з дилемою: які сюрпризи підготувати для своєї родини, близьких і друзів? Ось огляд стильних, оригінальних та модних презентів на цьогорічні зисові свята. Сподіваємось, що завдяки зібраним порадам та натхненню Ви ідеально влучите у смаки своїх близьких.

Оригінальні подарунки, пов’язані з модою

Якщо особа, якій Ви готуєте подарунок, є чистокровною модницею (або просто любить мати завжди відмінний вигляд), цікавим вибором будуть одяг або модні аксесуари. Перед Вами багато пропозицій, переконайтеся, що Ваш подарунок ідеальний з точки зору якості та дизайну. Привабливі кольори і принти, незвичайні фасони, хіти прямо з подіуму — це лише кілька аспектів, якими відрізняються оригінальні святкові презенти. Коханій людині напевно сподобається стильна сумочка: унікальний клатч для урочистих подій або модель круглої форми та насиченого кольору. Ще одна ідея – туфлі на шпильці або трохи нижчих підборах обов’язково з характерним каблуком або вигадливим оздобленням у вигляді пряжки або ланцюжка. Шанувальникам streetwear сподобаються светри та кофти (наприклад, колекції G-Star Raw), а блискучі кеди стануть перлиною в їх гардеробі. З іншого боку, милі «снігоходи» в пастельних тонах порадують кожного, хто не стійкий до низької температури, але також хоче виглядати привабливо взимку.

 

Цікаві презенти — гаджети

Маленькі зимові подарунки можуть принести масу задоволення (а іноді навіть сміху). Різноманітні гаджети будуть хорошим варіантом для тих, хто не розглядає купівлі одягу. Але що вибрати? Перш за все, керуйтесь характером одержувача, його уподобаннями, захопленнями, почуттям гумору… Можливо, Ви придумаєте ідею чудового подарунка! А якщо ні — ми раді допомогти. Почнемо із модних гаджетів, що підкреслять будь-який стиль. Унікальний брелок в абстрактній або реалістичній формі можна прикріпити як до ключів, так і до гаманця. З іншого боку, дизайнерський кольоровий ремінь із характерною пряжкою освіжить простий look із сукнею та додасть кольору комплекту із сорочкою та брюками. Пам’ятаємо про чохол для смартфона для кожного фанатика селфі та соціальних мереж. Невеликі святкові подарунки не обов’язково стосуються моди, адже багато гаджетів можуть зробити життя та оточення приємнішими. Різнокольорові святкові прикраси в незвичній формі, набір запашних свічок або ручка, покрита кристалами, що справлять фурор на роботі чи на уроці, — лише деякі з нешаблонних ідей для святкових подарунків.

 

Маленькі різдвяні подарунки — сюрпризи, яким завжди раді

Коли немає ідеї для подарунка, не вистачає часу або не знаєте людину, якій хочете щось подарувати, на допомогу приходять стандарти. Цей тип подарунка, як правило, безпечний і чудово працює. Почнемо з бюджетної версії — тут у нас є класика, без якої немає зимових свят, тобто шкарпетки. Повсякденні або зі святковим мотивом, вони можуть стати чудовим презентом, особливо якщо виберете модель в яскравій подарунковій упаковці. Зимові аксесуари, такі як шапки, шарфи та вироби зі шкіри — ще один варіант, адже гаманців, ременів та стильних рукавичок ніколи не вистачає! Перевірені та оригінальні святкові подарунки також можуть бути вищого цінового діапазону – робіть ставку на них, якщо шукаєте класику для своїх коханих. Витончені прикраси: сережки, браслет або кулон порадують жінку, близьку Вашому серцю. Для чоловіка чудовим вибором буде годинник із шкіряномим ремінцем або елегантним бюжетерійним браслетом, буде супроводжувати його у важливі моменти життя. Шукаючи ідеальний подарунок цього типу, перегляньте прикраси та годинники Fossil, Armani Exchange та Emporio Armani.

 

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua