Milan Fashion Week 2019 — iталiйськi тренди на ANSWEAR.ua

Наталія Кіптач
|
20 сентября 2019
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Після тижня моди в Нью-Йорку настав час для фестивалю в іншому стильному місці — Milan Fashion Week завжди був втіленням італійського гламуру та екстравагантності. Подивіться, які тренди дизайнери запропонують нам цього разу!

milan-fashion-week-2019

Джерело: https://www.iceberg.com/en/

Барвистий, насичений, сповнений гламуру та екстравагантності — тиждень моди в Мілані характеризується італійським темпераментом. Вуличні стилізації викликають запаморочення з точки зору фантазії та сучасної інтерпретації жіночності. На подіумах італійські бренди роками вважаються найпрестижнішими та найвишуканішими. Що дизайнери підготували цього разу? Дізнайтеся нижче та пам’ятайте, що Ви завжди знайдете найгарячіші тренди на ANSWEAR.ua!

Emporio Armani

Emporio Armani — це вільна інтерпретація класичного стилю Джорджіо Армані. У колекції бренду Ви знайдете більше повсякденних моделей, натхнених останніми модними тенденціями. Пропозиції бренду відрізняються грою яскравих кольорів, дбайливою обробкою та винятковою якістю. Логоманія в мінімалістичному стилі також присутня.

emporio-armani

Emporio Armani на ANSWEAR.ua >>

Moschino

Love Moschino — один з найвідоміших італійських брендів, що став знаментим у модній індустрії завдяки суперечливому одягу та аксесуарам. У колекціях відображений надзвичайний характер засновника бренду — сумочки провокують екстравагантними принтами, серед яких розпізнавальним знаком є серце. Гвінет Пелтроу, Ріта Ора та Мадонна закохані в різноманітність дизайнів. Колекції дивують неординарністьo фасонів. Moschino — це квінтесенція італійської розкоші: домінують насичені кольори, витончені орнаменти і, звичайно, логотип.

moschino

Moschino на ANSWEAR.ua >>

Versace

Versace Jeans — ікона у модному світі. Компанія заснована 1978 року Джанні Версаче в столиці італійської моди — Мілані. Великий талант дизайнера та геніальне відчуття стилю в кожній з колекцій зробили Versace одним із найважливіших та найвідоміших у світі моди. Пропозиції бренду включають широкий асортимент одягу, взуття та аксесуарів.

versace

Versace на ANSWEAR.ua >>

Iceberg

Iceberg — італійський преміум-бренд, створений 1974 року Джуліаною Марчіні та Сільвіано Джерані в Сан-Джованні. Виробники в першу чергу орієнтується на зручність та унісекс-характер своїх колекцій. Одяг Iceberg відповідає смакам навіть найвибагливіших клієнтів.

iceberg

Iceberg на ANSWEAR.ua >>

Fila

Fila — провідний бренд на ринку спортивного одягу та взуття з понад сторічною історією, створений 1911 року в італійських Альпах. Мета — забезпечити своїм покупцям комфорт та задоволення під час заняття спортом. Fila здобула широке визнання у всьому світі як надійного виробника високоякісного одягу та взуття, який не тільки гарантує зручність, але і задає тренди street style.

fila

Fila на ANSWEAR.ua >>