Chill City – комфорт i стиль у великому мiстi

Наталія Кіптач
|
29 октября 2019
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Не потрібно відмовлятись від комфорту, щоб виглядати стильно, і навпаки. Відкрийте нову колекцію ANSWEAR і дозвольте собі трохи розслабитися у великому місті. Готові до Chill City?

chill-city-komfort-i-styl-u-velykomu-misti

Chill City — це нова лінійка ANSWEAR, натхненна мінімалізмом та динамікою міста, дозволяє жити в постійному русі у світлі міських вогнів серед багатоповерхівок, не відмовляючись від жіночої стихії. Колекція сподобається всім жінкам, для яких комфорт та стиль повинні йти поруч.

Chill City заснована на контрасті не лише кольорів, хоча чорно-білі стилізації виділяються на першому плані, але й фасонів. Елегантність поєднується із streetwear, а різні стилі створюють інтригуюче ціле, розбавлене контрастними барвами.

Chill City by ANSWEAR >>

chill-city-komfort-i-styl-u-velykomu-misti

Одягаємо пуховики до повітряних спідниць та високих підборів, а толстовку та кросівки — до класичних вовняних пальто. Різноманітність та динаміка гарантовані.

chill-city-komfort-i-styl-u-velykomu-misti

У Chill City  знайдемо теплі светри, що зігріють Вас у листопаді. Чорно-білі відтінки домінують у виразних графічних комбінаціях, розбавлених де-не-де пастельно-рожевими нотами або насиченою бірюзою. Бавовняні сорочки та штани з високою талією — класичні елементи, які, завдяки сміливим дизайнам та крою, що підкреслює фігуру, набувають жіночного оригінального вигляду. Колекція представляє міські тренди, саме тому в колекції шкіряні штани, спідниці та аксесуари, що дозволяють створити сучасний феєричний look.

chill-city-komfort-i-styl-u-velykomu-misti

подивитись колекцію Chill City на ANSWEAR.ua >>