Simply Modern by ANSWEAR — йдемо модно у нову декаду

Наталія Кіптач
|
17 января 2020
|
Прочитаешь за 2 мин
Прочитаешь за 2 мин

Які тенденції охоплять 20ті XXI століття? Нова капсула власного бренда ANSWEAR познайомить Вас із атмосферою сучасності та гідно почне нове десятиліття. Робіть ставку на простоту — хай живе Simply Modern!

simply-modern-by-answear

Simply Modern — перша колекція ANSWEAR цього року, яка поєднує в собі простоту фасонів та витонченість стилів. Тут немає нічого зайвого — капсула, натхненна індустріалізмом, орієнтована, насамперед, на крій, пластичність матеріалів та гру кольорів. Однотонну нейтральну палітру на основі чорного, білого, бежевого, лайму та оливкового відтінків вдало доповнюють виразні графічні принти.

simply-modern-by-answear

Simply Modern зачаровує простотою та водночас заохочує виражати сміливість і впевненість. Все це завдяки матеріалам найкращої якості, що використовували дизайнери ANSWEAR, насамперед, екологічному ліоцеллу (тканина з домішкою льону). Матеріали плавно огортають фігуру, а рукави-буфи або асиметричні лінії дозволяють створити рішучий та виразний силует. У лінійці Simple Modern знайдемо комплекти, ідеальні для офісу та на кожен день: подовжені сорочки, зав’язані на талії, та брюки, сукні oversize найновіших фасонів або зручні толстовки. Колекція увінчана вишуканими деталями, такими як, накладні кишені, гофри чи декольте, оброблені планками. Завершать образ геометричнні мінімалістичні аксесуари: сумочки та черевики.

simply-modern-by-answear

колекція Simply Modern by ANSWEAR >>

simply-modern-by-answear

simply-modern-by-answear

подивитись колекцію Simply Modern на ANSWEAR.ua >>