Бренд Sorel в деталях

Наталія Кіптач
|
15 ноября 2019
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Чи можуть мода та конфорт йти поруч? Звичайно! Це доводить канадський бренд Sorel, який вже кілька десятиліть виробляє культове зимове взуття. Перевірте, чи знаєте Ви про нього все!

brend-sorel-v-detaliakh

Sorel — канадський бренд, який створює витривале та надійне взуття для індивідуалістів. Бренд диктує нові тенденції, підриває статус-кво, постійно розвивається, щоб наступні моделі були ще кращими. Sorel створює взуття для особистостей, повних сил та енергії, які постійно йдуть вперед.

Історія бренду Sorel

Історія бренду Sorel пов’язана з родиною Kaufman з Онтаріо, яка в 1908 році почала виготовляти водонепроникні черевики на зиму. Бренд був заснований в 1962 році і швидко досяг успіху завдяки створенню взуття зі змінними флісовими устілками та водонепроникними халявами. Протягом багатьох років Sorel розробляв компроміс між відмінною майстерністю, якістю та сучасними потребами. Зараз взуття Sorel є частиною тенденцій, гарантуючи при цьому надійний захист та комфорт.

Що знайдемо в колекціях Sorel?

Бренд Sorel відомий якісним взуттям на будь-яку оказію, однак спеціалізується насамперед на Snow boots.

brend-sorel-v-detaliakh

Найпопулярніша модель Caribou створена 1972 року. Вона стійка до холоду, зручна і зберігає тепло — Ви можете носити її навіть при -40 градусах. Взуття такого фасону виготовлено з нубуку, посиленого вгорі вулканізованим гумовим покриттям.

Переваги моделей Sorel

— водонепроникна шкіра;

— спеціально рифлена, неслизька підошва;

— міцні шви;

— елегантна форма, завдяки якій взуття ідеально підходить до ніг;

— фасони розроблено так, що можна носити їх 24 години на добу.

brend-sorel-v-detaliakh

Нова колекція Sorel

У сезоні AW 19/20 Sorel пропонує різноманітні колекції, щоб кожна жінка знайшла щось для себе і змогла відчувати впевненість та комфорт цілодобово.

Колекція Out’N About розроблена для шумного мегаполісу, пристосована до мінливих погодних умов, ідеально підходить для дощової осені. Її флагманська модель – Puffy є ідеальним спортивним взуттям цього сезону, яка відрізняється легкістю, чудовою ізоляцією та, м’яким на дотик, матеріалом.

Kinetic створена для того, щоб виділятися з натовпу та встигати за шаленим темпом життя. Ця колекція зі спортивно-елегантним характером. Характерна підошва, нові кольори та елементи будуть ідеальними під час осінньої погоди.

Joan — найвідоміша колекція бренду Sorel, яка цього сезону повернулася в новій інтерпретації. Завжди стильна та функціональна, вона відрізняється легким фасоном і мінімалістичними швами. Це колекція найбільш відповідає міському життю, чудово підходить жінкам, яким до вподоби танкетки.

brend-sorel-v-detaliakh

Sorel для неї на ANSWEAR.ua >>

Взуття Sorel для чоловіків

brend-sorel-v-detaliakh

У колекціях Sorel чоловіки також знайдуть щось для себе. Інноваційна чоловіча колекція Atlis — продуманий дизайн та технології. Взуття вирізняється 4-шаровою міцною підошвою, на перший погляд здається твердою, але насправді це дуже зручна модель. Якщо шукаєте щось класичне, Вас неодмінно зачарує колекція Madson. Класичний дизайн робить взуття універсальним і підходить для будь-яких випадків. Витривалі і витончені моделі мають повністю водонепроникну конструкцію.

brend-sorel-v-detaliakh

Sorel для нього на ANSWEAR.ua >>

Sorel і відповідальність

Sorel цінує урівноважені та етичні виробничі практики, а токж дбає, щоб партнери бренду поділяли ці принципи. Бренд створив власний кодекс цінностей, а на власних заводах дбає про хороші умови праці та екологічні методи виробництва. З 2009 року Sorel бере участь у проекті HERproject, завданням якого є поліпшення умов праці жінок та ширший доступ до охорони здоров’я.

подивитись більше пропозицій бренду Sorel на ANSWEAR.ua >>