Магiя кольорiв. Оберiть свiй код кольору

Наталія Кіптач
|
12 июня 2019
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Жовтий костюм і рожева сумочка? Синьо-червоні туфлі? Існує неймовірна сила кольору, тому не бійтеся використовувати його у своїх стилізаціях. Грайте з відтінками, змішуйте і створюйте свій код кольору!

mahiia-koloriv-oberit-svii-kod-koloru

Що означають кольори у Вашій стилізації?

За кожним кольором приховано більш глибокий сенс. Колір, який обираємо в образі, часто визначає наш настрій, переживання або поточні потреби. Якщо Ви хочете підкреслити свою силу і рішучість, надайте перевагу червоному (може бути навіть у додатках). Хочете підвищити впевненість і залучити людей? Вибирайте синій, не без підстав, бажаний у бізнесі. Можете комбінувати його з нейтральним сірим, підкреслюючи компетентність і вишуканість. Соціальним та емоційним людям будуть до вподоби жовтий або оранжевий. Зелений — це колір м’якості і рівноваги — покладіться на нього, якщо хочете бути сприйнятим як лояльна та спокійна особистість. З рівновагою і теплом, також асоціюється колір бронзи, хоча його приписують до консервативних людей, тому не забувайте змішувати бронз із іншими кольорами. Білий виражає чистоту, представляє себе святковим, а ще висвітлює обличчя. Навпаки, чорний колір, хоч і позачасовий і елегантний, але може бути пов’язаний із смутком, самотністю і жалем. Колір розкоші і багатства — фіолетовий — навіть у сорочці цього кольору Ви будете виглядати на мільйон доларів.

mahiia-koloriv-oberit-svii-kod-koloru

Піджак Answear  |  Сукня Medicine  |  Сукня Guess Jeans
Кофта adidas Originals  |  Комбінезон Mango

Звичайно, сам колір — це не все. Від того, як ми його сприймаємо та інших, залежить відтінок, інтенсивність та поєднання в стилі з іншими кольорами.

Color blocking – особливий стиль в образі

Ви знаєте значення кольорів і вже маєте свій улюблений відтінок? Прийшов час поєднати їх. Можливо, надасте перевагу сolor blocking, пов’язаного з поєднанням контрастних кольорів? Такі стилізації виглядають вражаюче, вони привабливі для наших очей і дозволяють виділитися з натовпу. Немає кращого способу засліплення енергією і гарним настроєм.

mahiia-koloriv-oberit-svii-kod-koloru

Комбінезон Pinko  |  Сукня Medicine  |  Футболка Diesel
Піджак Answear  |  Брюки Only

Діють лише кілька правил. Перш за все, вибирайте додаткові кольори з подібним ступенем насиченості. Жовтий буде добре працювати з фіолетовим, а помаранчевий — з кобальтом, рожевий може сподобатись зелені. По-друге, нехай ваші кольори існують! Нехай фасони будуть досить простими, а барви — яскравими. Легка спідниця-кльош з однотонною блузкою, костюм із двох частин і велика сумочка, плащ oversize і широкі брюки — це лише кілька пропозицій. Дозвольте собі захопитися уявою і вибрати те, що найкраще для Вас. Створіть свій власний код кольору — розшифрують його лише обрані.

mahiia-koloriv-oberit-svii-kod-koloru

Сумочка Tally Weijl  |  Сумочка Lauren Ralph Lauren  |  Кросівки Fila
Босоніжки Baldowski  |  Еспадрилі Big Star

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>