Подорож у минуле? We Are The Answear!

Наталия Кондратенко
|
19 апреля 2019
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

Про це мріють всі, а що якби р-р-раз і… у минуле потрапити?! Хоча б на якійсь час. Ми в цьому плані і мрійники, і реалісти. Подорожувати у минуле можна ж бавлячись стилями, експериментувати з модою, пожднувати різні роки і декади аби створити крутий образ.

podorozh-u-mynule-we-are-the-answear

Те, що ми сумуємо за 80-ми, 90-ми і 00-ми – нічого дивного! Для багатьох із нас – це часи дитинства чи безтурботної молодості. Тому, із сезону в сезон, повертаються тренди з минулих епох, а шаленство на ретро-стиль серед зірок і фешн-ікон, не минає. Приготуйтесь разом з нами до модної подорожі в минуле – покажемо Вам, що носити і як поєднувати речі, аби вийшло модно і водночас не старосвітсько.

Культові речі і елементи з минулого

Кожна декада має свій must have, які бачимо в стилізаціях зірок, у фільмах, серіалах чи на подіумах тижнів моди. У 80-х була своя фішка: mom jeans і величезні кроси, тобто джинси з завищеною талією і взуття на тракторній, як тоді казали, підошві. У 90-х були часи плаття з бретелями і сандалій на тоненьких ремінцях. 00-ві згадуємо за рибальськими капелюхами а-ля bucket hat. Історія по колу – всі модні тренди з минулого знову на піку популярності. На вулицях панує streetwear з легкими нотками ретро в сучасних кольорах, мейк-апом і зачісками.

podorozh-u-mynule-we-are-the-answear podorozh-u-mynule-we-are-the-answear

Футболка adidas Originals  |  Плаття Nike  |  Куртка Kappa
Кросівки Fila  |  Куртка Ellesse

Як модно повернутись у минуле?

Щоби виглядати модно, не достатньо вигребсти зі своєї шафи все, що Ви, чи навіть Ваші батьки, не носили роками Тут мова про стилізовані минулі тренди. Тому, перегляньте нові колекції деніму відомих брендів, які цілком відповідають моді 80-90-хх. Mom jeans поєднайте з футболкою з принтом і масивними кросами. Якщо Вам до вподоби жіночніші образи, оберіть slip dress (на бретелях) + топ, або коротку трикотажну сукню в спортивному стилі. Чоловіки можуть експериментувати з варьонками, сорочками з масивним лого в інтенсивному кольорі.

Цілісність образу добадуть футуристичні окуляри і модна сумка «бананка».

podorozh-u-mynule-we-are-the-answear podorozh-u-mynule-we-are-the-answear

Джинси Wrangler  |  Окуляри Emporio Armani
Плаття adidas Originals  |  Cорочка Premium by Jack&Jones  |  Сумка Levi’s

подивитись нову рекламну кампанію «Подорож у минуле» від ANSWEAR >>