ЯК ЦЕ БУЛО: ELLE ACTIVE FORUM 2023 за підтримки ANSWEAR.UA

Ярына Швед
|
22 июня 2023
|
Прочитаешь за 3 мин
Прочитаешь за 3 мин

17 червня у Києві відбувся вже сьомий ELLE ACTIVE FORUM. В умовах війни перед багатьма з нас постали нові виклики: знайти нову професію, перекваліфікуватися, не втратити оптимізм і сили рухатись вперед попри всі складнощі.

ELLE разом із ANSWEAR.UA поставили за мету надихнути українських жінок, розкрити їхній потенціал, підтримати віру у свою мрію, плани, розповісти, як жити за правилами нових реалій, як залишатися в ресурсі, де знаходити мотивацію. Форум відбувся  на інноваційній локації UNIT.City.

30% від продажу квитків було скеровано на допомогу ЗСУ, а саме батальйону «Вовки Да Вінчі» — на зібрані кошти було придбано акумулятори для дронів.

Answear.ua — генеральний партнер форуму

Ми вже далеко не вперше підтримуємо ELLE Active Forum як генеральний fashion-партнер. Нам близькі ідеї та бажання мотивувати і надихати українок. Вже під час війни, після відновлення продажів на сайті з червня минулого року і по сьогодні, ми зауважили надзвичайний феномен і навіть придумали для нього визначення — дофаміновий шопінг.

Коли попри всі складнощі воєнного стану, постійного стресу, наш мозок посилає сигнали у вигляді дофамінових гормонів, або ж, гормонів, які відповідають за позитивні емоції і приємні емоції. Чи може замінити нам нова сукня, сумочка чи туфлі повноцінне життя? Ні! Чи можуть ці невеличкі подарунки для себе впоратись із стресом і покращити настрій, самопочуття, створивши ілюзію того “нормального життя”, якого нам всім так не вистачає? Так!

  Отже, дофаміни вперед! Answear.ua створили креативну фешн-зону на ELLE Active Forum, де стиліст журналу зібрав луки в яскравих дофамінових кольорах на манекенах, а хостес із задоволенням розповідали про наш інтернет-магазин. Зрештою, знайшлись серед гостей і ті, хто одразу ж, ще під час Форуму, скористався подарунковими ваучерами для шопінг-терапії в Answear.ua, не відкладаючи задоволення.

До слова, всі присутні отримали такі сертифікати зі знижками, а окрім того, серед всіх, хто опублікував у своїх профілях Instagram фото з хештегами #answear_ua та #ELLEActiveForum2023 було розіграно шкіряну сумочку MICHAEL Michael Kors від інтернет-магазину Answear.ua 

Головна редактор журналу ELLE Ukraine Соня Забуга також обрала для Форуму елегантний кежуал образ з Answear.ua — білий жакет із класичними джинсами.

  Вкрай цікавими були цьогоріч і відомі, успішні спікери ELLE Active Forum: Саша Трегуб — СЕО інституту Projector та видавець у Telegraf.design, який назвав свій виступ: «Вільна освіта — на які тренди зважати, щоб вчитися ефективно сьогодні». З лекцією Regeneration. Час бути кращими» виступила Ольга Сердюк, директорка Фонду Олени Пінчук. Також зарядив всіх енергією Юрій Кляцкін — тренер з імпровізації в телевізійному проекті «Ліга Сміху» та засновник школи імпровізації. Олена Семич, директорка зі сталого розвитку групи компаній ДТЕК та успішна бізнес-лідерка провела дискусію на тему: «Берегиня: роль жінки в новій реальності». Андрій Ваганов-Дашков — провідний експерт у сфері краси та здоров`я з 17-річним лікарським та косметологічним досвідом поділився дуже цікавим досвідом на тему: «Lead Age — керування віком, коли варто починати». *Опубліковано мовою оригіналу