Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності встановлює Правила зберігання та доступу до інформації на пристроях Користувача за допомогою файлів cookies, для надання електронних послуг, що запитуються Користувачем, ТОВ «ANSWEAR.COM» (ANSWEAR.COM S.A.) із місцезнаходженням у м. Кракові, внесеному до Реєстру підприємців Національного судового реєстру під номером KRS: 0000414701.

 

І. Визначення

1. Адміністратор – означає Акціонерне Товариство «ANSWEAR.COM» (ANSWEAR.COM Spółka Akcyjna) з головним офісом у м. Краковіб 31-564, вул. Алея Покою, 18, що внесене до Реєстру підприємців Національного судового реєстру, який веде Районний суд для Кракова-Cередмістя в Кракові, XI Господарський відділ під номером KRS 0000816066, ІПН (NIP): 6793080390, REGON: 122515020, який надає послуги в електронному вигляді і зберігає та отримує доступ до інформації на пристроях Користувача.

2. Cookies – означає ІТ-дані, зокрема невеликі текстові файли, що записані та зберігаються на пристроях, через які Користувач використовує веб-сторінки Вебсайту.

3. Сookies адміністратора – означає файли Cookies, розміщені Адміністратором, що стосуються надання Адміністратором електронних послуг через Вебсайт.

4. Зовнішні файли cookies – означає файли cookies, розміщені партнерами Адміністратора через інтернет-сторінки Вебсайту.

5. Вебсайт – означає інтернет-сторінку (вебсайт) або додаток, за яким Адміністратор запускає вебсайт, що працює в домені: www.answear.ua

6. Обладнання – означає електронний пристрій, за допомогою якого Користувач отримує доступ до Вебсайту.

7. Користувач – означає організацію, для якої електронні послуги можуть надаватися відповідно до Положення та законодавчих положень або з якою може бути укладено Договір про надання електронних послуг.

 

II. Загальні правила щодо обробки Адміністратором персональних даних Користувачів

1. Адміністратор не продає та не надає третім особам особисті або адресні дані Користувачів без їх прямої згоди. Єдиним випадком, коли ми зобов’язані це зробити, буде запит суду, прокуратури, поліції чи іншого юридичного органу.

2. Лише за згодою Користувача надані ним дані можуть використовуватися в маркетингових цілях.

3. Користувач залишається анонімним до першої покупки на Вебсайті, підписки на електронну розсилку інформації (інформаційна розсилка) або заповнення контактної форми на Вебсайті. У цих випадках потрібно надати (в електронному або будь-якому іншому вигляді) конкретні контактні дані, які потім надсилаються до системи через з'єднання.

4. Покупка Користувачем в магазині «answear.ua» та одночасна реєстрація в магазині пов’язані зі згодою на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону від 29 серпня 1997 року «Про захист персональних даних» (Законодавчий вісник за 2002 р., № 101, п. 926, зі змінами). Звичайно, ця інформація використовується лише для цілей Договору, включаючи видачу квитанції про продаж (касовий чек (квитанція) або рахунок-фактура з ПДВ) та відвантаження продукції. Тому магазин «Answear» має право передавати зібрані дані своїм діловим партнерам лише з метою ефективного виконання замовлення. Через те, що замовлення виконує власник торгової марки «Answear», тобто ANSWEAR.com S.A. із місцезнаходженням у м. Кракові, ал. Покою 18, 30-564, м. Краків, особисті дані Користувача-Клієнта Інтернет-магазину «Answear» передаються цій компанії з метою виконання замовлення.

 

III. Види використовуваних файлів cookies

1. Файли cookies, які використовуються Адміністратором, безпечні для Пристрою Користувача. Зокрема, віруси чи інше небажане програмне чи шкідливе програмне забезпечення не може потрапити на Пристрої Користувачів таким чином. Ці файли дозволяють ідентифікувати програмне забезпечення, що використовується Користувачем, та налаштувати Вебсайт індивідуально для кожного Користувача. Файли cookies зазвичай містять ім'я домену, з якого вони походять, час зберігання на Пристрої та присвоєне значення.

2. Адміністратор використовує два типи файлів cookies:

а) Сесійні cookies − вони зберігаються на Пристрої користувача та залишаються там до кінця сеансу інтернет-браузера. Потім збережена інформація назавжди видаляється з пам'яті Пристрою. Механізм сесійних файлів cookies не дозволяє збирати будь-які персональні дані або будь-яку конфіденційну інформацію з Пристрою Користувача.

б) Постійні cookies − зберігаються на Пристрої Користувача та залишаються там, доки їх не буде видалено. Завершення сеансу веббраузера або вимкнення Пристрою не видаляє їх із Пристрою Користувача. Механізм постійних файлів cookies не дозволяє збирати будь-які персональні дані або будь-яку конфіденційну інформацію з Пристрою Користувача.

3. Користувач має можливість обмежити або відключити доступ файлів cookies до свого Пристрою. Якщо ви використовуєте цю опцію, використання Вебсайту буде можливим, за винятком функцій, які за своєю природою вимагають файлів cookies.

 

IV. Цілі, для яких використовуються файли cookies

1. Адміністратор використовує власні файли сookies для таких цілей:

а) конфігурація вебсайту

I) пристосування вмісту сторінок Вебсайту до уподобань Користувача та оптимізація використання інтернет-сторінок Вебсайту.

II) розпізнавання пристрою Користувача Вебсайту та його місцезнаходження і належного відображення вебсайту з урахуванням його індивідуальних потреб.

б) аутентифікація користувачів на вебсайті та забезпечення сеансів користувачів на вебсайті

I) ведення сеансу Користувача Вебсайту (після входу в систему), завдяки якому Користувачеві не потрібно повторно вводити логін та пароль на кожній підсторінці Вебсайту;

II) правильна конфігурація вибраних функцій Вебсайту, що дозволяє зокрема перевірити справжність сеансу браузера;

III) оптимізація та підвищення ефективності послуг, що надаються Адміністратором.

в) впровадження процесів, необхідних для повноцінної роботи вебсайтів

I) пристосування вмісту інтернет-сторінок Вебсайту до уподобань Користувача та оптимізація використання інтернет-сторінок Вебсайту. Зокрема, ці файли дозволяють розпізнавати основні параметри Пристрою Користувача та правильно відображати інтернет-сторінку з урахуванням його індивідуальних потреб;

II) коректне функціонування партнерської Програми, що дозволяє, зокрема, перевіряти джерела перенаправлення Користувачів на інтернет-сторінки Вебсайту.

iii) надання можливості використання функцій «Буфер обміну» та «Кошик» на Вебсайті.

г) аналіз та дослідження, а також аудит аудиторії

I) створення анонімної статистики, яка допомагає зрозуміти, як Користувачі Вебсайту використовують інтернет-сторінки Вебсайту, що дозволяє покращити їх структуру та зміст.

ґ) забезпечення безпеки та надійності Вебсайту

2. Адміністратор служби використовує зовнішні файли cookies для наступних цілей:

a) представлення мультимедійного вмісту на інтернет-сторінках Вебсайту, які завантажуються із зовнішнього вебсайту, наприклад, YouTube.

б) збір загальних та анонімних статичних даних за допомогою аналітичних інструментів, наприклад, Google Analytics.

в) представлення реклами з урахуванням уподобань Користувача за допомогою інструменту реклами в Інтернеті, наприклад, Google AdSense.

г) вхід на вебсайт за допомогою соціальної мережі, наприклад, Facebook.com.

ґ) використання інтерактивних функцій з метою популяризації Вебсайту за допомогою сайтів соціальних мереж, в тому числі таких як Facebook.com, Pinterest.com.

д) представлення думок на інтернет-сторінках Вебсайту, які завантажуються із зовнішнього вебсайту, Ceneo.pl та Opineo.pl.

е) використання функцій для полегшення спілкування через інтернет-сторінку Вебсайту, які завантажуються із зовнішнього вебсайту, такого як Live Chat.

 

V. Можливості визначення умов зберігання або доступу за допомогою файлів cookies

1. Користувач може самостійно та в будь-який час змінити налаштування файлів cookies, вказуючи умови їх зберігання та доступу до Пристрою Користувача за допомогою файлів cookies. Користувач може змінити налаштування, зазначені в попередньому реченні, за допомогою налаштувань веббраузера. Ці налаштування можна змінити, зокрема, таким чином, щоб заблокувати автоматичну обробку файлів cookies в налаштуваннях веббраузера або інформувати про них щоразу, коли файли cookies розміщуються на Пристрої Користувача. Детальна інформація про можливості та методи обробки файлів cookies доступна в налаштуваннях програмного забезпечення (веббраузера).

2. Користувач може в будь-який час видалити файли cookies за допомогою функцій, доступних у веббраузері, який він використовує.

3. Обмеження використання файлів cookies може вплинути на деякі функціональні можливості, доступні на Вебсайті.

4. Детальні вказівки щодо конфігурації браузерів, таких як IE, Chrome, Mozilla, Firefox, Opera та Safari, можна знайти «тут».

 

VI. Інформаційна розсилка

1. Висловлення згоди при реєстрації облікового запису в магазині або пізніше на отримання безкоштовних розсилок електронною поштою надає Адміністратору право періодично надсилати користувачам Вебсайту інформацію про нові товари, акції, розпродажі, конкурси, колекції, події або будь-яку іншу інформацію, пов’язану з роботою магазину.

2. Отримання інформаційної розсилки можна скасувати в будь-який час, вимкнувши цю функцію, натиснувши посилання «Скасувати підписку» у кожному надісланому електронному листі. Скасування підписки не рівнозначно видаленню вашого облікового запису на Вебсайті.

3. Адміністратор залишає за собою право на:

- надсилання реклами та комерційної інформації через інформаційну розсилку у значенні Закону від 18 липня 2002 року «Про надання електронних послуг» (Законодавчий вісник, № 144, пункт 1204 від 2002 р.);

- тимчасова деактивація послуги інформаційної розсилки з технічних причин;

- неаргументоване припинення роботи інформаційної розсилки після попереднього повідомлення її користувачів;

- видалення облікового запису, користувач якого порушив Правила Вебсайту.