Прочитаєте за 4 хв 23 Бер 2020

Зручний та модний одяг для проведення часу вдома

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Залишайтеся вдома і відчуйте себе прекрасно! Переконайтесь, яке вбрання носити, щоб не відмовлятись від комфорту та гарного настрою. Перед Вами кілька новинок в соковитих весняних кольорах. А що оберете Ви?

zruchnyi-ta-modnyi-odiah-dlia-provedennia-chasu-vdoma

Коли нема потреби виходити з дому, сховайтесь у своїх чотирьох стінах і пам’ятайте – тут Ви також можете почуватися вільно та елегантно. Хоча атмосфера сумна, оточуйте себе красивими речами, дбайте про комфорт і шукайте радість у маленьких дрібничках. Навіть банальна річ, хатній одяг, може покращити настрій, а віддалена робота і відпочинок будуть приносити задоволення. То ж яке вбрання слід обрати?

Прокидаєтесь вранці та маєте нагоду провести цілий день у ліжку? Кожен з нас хотів би цього! Ці моменти варто святкувати навіть через зручне вбрання, яке негайно принесе Вам позитивні емоції. Виявляється, loungewear також пропонують відомі будинки моди, тому давайте піддамось тенденції. Делікатні комплекти з шовкового атласу або бавовни практичні, естетичні і відповідають найновішим трендам. Одягнувши піжаму, Ви можете розгулювати по дому, читати книги та працювати. Сатинові топи та комбінезони — найкращий вибір для романтиків. Якщо накинете довгий кардиган, отримаєте ідеальний ранковий (або вечірній) outfit, в якому зможете вільно прогулюватися в затишному домі.

         

DKNY  |  Lauren Ralph LaurenEtam

         

Etam  |  Brave Soul  |  Undiz

Комплекти для активних жінок

Набридло сяйво атласу? Якщо, перш за все, Ви цінуєте свободу і спортивний стиль, вибирайте комплект, в якому можете спокійно провести цілий день. Вільні кофти і брюки, що не обмежууть рухи, виготовлені з м’яких дихаючих матеріалів, сприяють активності. Крій деяких моделей нагадує, нещодавно модні, кофти, що оголяють живіт, інші — класичні спортивні костюми.

         

Зручний спортивний костюм або жіночний светр?

Не тільки в піжамі Ви можете проводити довгі години вдома. Давайте дотягнемось до класики арсеналу casual – светр і кофта завжди були в ньому. Однак не піддавайтесь монотонності та буденності. Нехай Ваш домашній одяг відображає весняну пору. Робіть ставку на пастель, ніжні ажурні кардигани, квіткові принти та дизайнерські елементи. Грайте з модою вдома, адже на вулиці показати стильний образ ще буде час.

         

Answear  |  Polo Ralph Lauren  |  Twinset  |  Guess

         

Pepe Jeans  |  Femi Stories  |  Miss Sixty  |  Adidas Originals

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті