Прочитаєте за 3 хв 31 Бер 2020

Новi бренди для нього на ANSWEAR.ua

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Нові бренди завітали на ANSWEAR.ua! Якщо Ви ще особисто не знайомі із Clean Cut Copenhagen, Tailored & Origals і Norton, настав час довідатись про них. Весняні колекції відомих світових брендів вражають.

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Кожного сезону ми збагачуємо асортимент нашого магазину. Весняні новинки не оминули і чоловічі колекції, в сезоні SS’20 до нас приєдналися кілька визнаних світових брендів. Насамперед це щось для фанатів smart casual та скандинавської простоти. До нашого портфоліо приєднались два скандинавські бренди чоловічого одягу, що пропонують класичні сорочки, чінос, універсальні поло та куртки.

Clean Cut Copenhagen

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Clean Cut Copenhagen заснований 2014 року в Данії. Колекції бренду розроблені для чоловіків, які мають власний стиль, прагнуть виглядати сучасно і цінують комфорт в кожній стилізації. Лінії Clean Cut Copenhagen зосереджуються на кількох необхідних елементах з увагою до деталей. Асортимент датського бренду включає класичні комплекти в приглушених тонах. Clean Cut Copenhagen пропонує футболки та сорочки, брюки, вільні куртки-бомбери, фасони яких розроблені з урахуванням найменших деталей.

Clean Cut Copenhagen на ANSWEAR.ua >>

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Tailored & Originals

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Tailored & Originals – це поєднання формального та повсякденного стилів. Пропозиція бренду адресована сучасним чоловікам, які щодня хочуть виглядати стильно та почуватись комфортно. Ось чому колекції Tailored & Originals поєднують простий скандинавський стиль з італійською класикою. Ви можете знайти тут безліч базових елементів у приглушених кольорах, також шорти із прямими штатнинами або трикотажні брюки. Чоловіків, які хочуть виділитися, неодмінно порадують якісні футболки з дизайнерським принтом, серед яких домінують квіткові узори та різні комбінації полосок.

Tailored & Originals на ANSWEAR.ua >>

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Norton

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Ще одна новинка на ANSWEAR.ua в дещо інших мотивах. Norton – бренд, що створює свої колекції, черпаючи натхнення з унікального і багатого надбання виробника мотоциклів – Norton Motorcycle Company. Найновіші колекції створені як данина всім піонерам моторизації та гонок, які 100 років тому проклали шлях сучасній мотоциклетній культурі. Пропозиція бренду Norton – це поєднання моди vintage та сучасності, що втілює дух пригод. Не тільки завзяті шанувальники 2-х коліс закохаються в фірмовий одяг та аксесуари: шкіряні куртки, рюкзаки, сумки, а також практичні футболки, толстовки та брюки підійдуть усім, хто цінує чоловічий look.

Norton на ANSWEAR.ua >>

novi-brendy-dlia-noho-na-answear-ua

Читайте інші статті