Прочитаєте за 2 хв 03 Кві 2020

Розквiтайте з новою весняною капсулою Blush by ANSWEAR

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Делікатність, жіночність та спокій переплелись у новій колекції ANSWEAR! Представляємо капсулу Blush, яка наповнить Вас оптимізмом та затишком у перші дні квітня.

blush-by-answear

Розквітаюча природа радує всіх. А чим захоплює Blush власного бренду ANSWEAR? Капсула, окутана яскравими природними кольорами, приносить мир і полегшення, які нам зараз найбільше потрібні. Blush випромінює весняну свіжість і романтичність, що дозволить Вам дихати на повні груди після похмурих зимових днів.

blush-by-answear

Що знайдемо у колекції Blush?

Колекція Blush – це поєднання комфорту з жіночним романтизмом та природністю, саме тому знаходимо тут прості класичні елементи з вишуканою обробкою. Домінує весняний must have, тобто легкі сукні та світлі сорочки, збагачені вишивкою, фальбанками та ажурними вставками. Доповнюють капсулу брюки, що підкреслюють фігуру, м’які толстовки і тренчі. Колекція купається в пастельних відтінках, що асоціюються із першими весняними бутонами квітів. Окрім білого, кремового та рожевого кольорів, є бежевий і синій, навіть насичено-смарагдовий. А денім в сезоні SS’20 зустрічається в делікатних світлих відтінках з потертостями. Короткі спідниці з рюшами, balloon jeans і джинсові катани сподобаються жінкам, які не можуть уявити життя без джинсів. Колекція Blush – це також стильні аксесуари: в першу чергу пастельні шльопанці та босоніжки із квадратним носком, романтичні балетки, білі кросівки, а також плетені сумочки, що задовольняють нашу тугу за літом.

blush-by-answear

подивитись колекцію Blush на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті