Прочитаєте за 4 хв 20 Бер 2020

#StayHome: як працювати i вiдпочивати вдома?

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Залишайтесь вдома, адже там Ви також можете насолоджуватися та експериментувати з модою. Подивіться наші поради щодо організації роботи та відпочинку вдома, які Ви можете реалізувати вже сьогодні!

stayhome-yak-pratsiuvaty-i-vidpochyvaty-vdoma

stayhome-yak-pratsiuvaty-i-vidpochyvaty-vdoma

У кризові періоди перебування вдома (а також дотримання правил гігієни) – найкраще, що можна зробити. Використовуйте цей час продуктивно і творчо, працюйте, поглиблюйте стосунки з близькими людьми (також в Інтернеті) і мисліть позитивно. Зауважте, якщо Ви до цього часу були модницею і не могли уявити день без нових образів і дози свіжого натхнення, у нас є хороші новини – Вам не потрібно відмовлятись від своїх уподобань.

stayhome-yak-pratsiuvaty-i-vidpochyvaty-vdoma

Стильний та ефектний home office

Напевно, більшість із нас почали працювати віддалено. Для деяких це не є новим, інші можуть сумувати за офісною атмосферою, колегами та ранковою кавою. Як адаптуватися до нової реальності? Перш за все, організуйте свій робочий простір. Не має значення, чи це буде письмовий стіл, диван чи ліжко – підлаштуйте його так, щоб Ви працювали комфортно і ніщо не відволікало Вас. На початку дня складіть свій графік і завдання, що потрібно зробити. Виконуйте завдання по пунктах, але й пам’ятайте про робочий час і перерви протягом дня. Таким чином, Ви не будете лінуватися та не станете трудоголіком, який не знайде часу на інші заняття протягом дня.

Знаємо, що home office не вимагає продуманого стилю. Працюйте в комфортному вбранні. Це може бути піжама, спортивний костюм, звичайні джинси та футболка або… сорочка, якщо це допоможе Вам на мить перенестись в офіс.

    

Піжамний топ Undiz  |  Футболка Levi’s  |  Брюки adidas Originals
Кофта adidas Originals  |  Сорочка Medicine

Грайте з модою… у власному домі

Звичайно ми знаємо, що в наш час є більш важливі речі, ніж мода і стиль. З іншого боку, турбота про надмірні запаси продуктів і паніка негативно впливають на психічне здоров’я. У чотирьох стінах Ви також можете розважитися, подбати про дрібниці і насолодитися ними. Хто сказав, якщо не виходите на вулицю, Ви приречені на спортивний костюм і теплі тапочки? Можете щодня носити щось інше, експериментувати зі стилем, створювати комплекти під настрій або придумувати нові стилізації з одягом, що маєте. Саме зараз у Вас є можливість перевірити, чи поєднується рожевий з помаранчевим, а повітряне плаття – із снікерсами. Створюйте нові незвичні образи і пам’ятайте, зараз Ви також можете похвалитися своїми стилізаціями – все, що Вам потрібно, це Інтернет.

    

Плаття Pepe Jeans  |  Кросівки Fila  |  Куртка Local Heroes
Кросівки Pepe Jeans  |  Плаття Answear

Наведіть порядок в своєму гардеробі

Перейдемо до практичних речей. З приходом весни час оновити гардероб, а перебування вдома та додатковий вільний час сприяють цьому. Ви можете спокійно переглянути свій гардероб. Впорядкуйте та посортуйте одяг, позбудьтесь того, що більше не носите, та звільніть місце для нового. До речі, Ви також можете скласти список покупок, адже завдяки упорядкованому гардеробу дізнаєтесь, який одяг та аксесуари Вам необхідні в сезоні SS’20.

Використайте час для отримання нових знань у сфері моди

Звичайно, під час карантину можна переглянути давно запланований фільми, прочитати книжку, що так хотіли, але не було часу. Якщо Ви йдете поруч із сучасними трендами, зануртесь у світ моди. Ви можете збагатитися новими знаннями: дізнатися про історію моди, біографії дизайнерів або історію відомих брендів. Ми слідкуємо за новими тенденціями в нашому блозі та на каналі YouTube – саме тут Ви можете дізнатися більше. Якщо у Вас виникли труднощі з поєднанням кольорів, власним стилем або типом фігури, використовуйте час вдома, щоб удосконалити свої знання в цьому напрямку. Читайте, переглядайте, вчіться, досліджуйте – таким чином Ви не тільки отримаєте знання, але й уникнете нудьги та позбудетеся від негативних думок.

stayhome-yak-pratsiuvaty-i-vidpochyvaty-vdoma

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті